sobota 16. září 2023

Rakousko: Linec - Tiktak café



Ahojky a krásný víkend, dnes spolu zajdeme na super snídani v Linci. Celý článek o našem výletu máme tady. A jelikož bychom vám rádi poskytly kompletní dojmy z naší návštěvy podniku, tak jsme s tím tady.

Kavárnička se nachází nedaleko hlavního nádraží a naše první kroky samozřejmě vedly sem. Velké překvapení byl skoro plně obsazený podnik místními obyvateli, kteří si přišli zpříjemnit (pro nás sváteční ráno) pro ně naprosto všední den. Místečko jsme našly ve druhé místnosti.

Celý interiér je laděn do neutrálních krémových barev, včetně nábytku, kdy jde o krásné tmavé dřevo nebo příjemná křesílka.

Obsluha byla velmi pohotová, nejdříve nám pomohla s usazením ke stolu, poté jsme dostaly velmi rychle objednanou kávu i snídani a ani při placení se nevyskytl problém.

Co se týče kávy, obě jsme zvolily naše oblíbené mocca <3 vysoké sklenice plné dobroučké kávy s čokoládou a samozřejmě vyšlehané mléko v boží pěnu. No nemáme si nač stěžovat. Bylo to skvostné a je pravdou, že zde v Praze tento nápoj vídáme čím dál tím méně. Což je škoda.


Z jídel jsme se dlouho nemohly rozhodnout, po čem konkrétně sáhneme. Nakonec u nás zvítězil chléb s avokádem a 2 sázenými vajíčky. Druhým jídlem byla obdoba té první, akorát místo dvou vajíček bylo pouze jedno a doplněním byl ovocný salát vedle v misce. Snídaně nám opravdu velice moc chutnala. Všechny chutě byly hezky vyvážené a velmi se nám líbí, jak umí dělat variace snídaní v cizích zemích. Když si totiž člověk nemůže vybrat, je nejlepší sáhnout po kombinaci sladké i slané zároveň. No ne?


Celkově tedy podnik hodnotíme nejvíce kladně, co jde a dáváme 5 hvězd z 5.

Co vy a Linec? Byli jste tu? a zašli jste do nějakého super podniku? Dejte nám vědět.

Mějte se krásně a zase příště ahoj u dalšího článku.

VÝHODY:

        
   
 

Holky ze Zážitky na 4

Žádné komentáře:

Okomentovat