sobota 10. února 2024

My Coffee Story



Ahoj a vítejte u nového článku. Dnes se spolu vydáme do roztomilé kavárničky v Praze na Žižkově.

Naše návštěva byla těsně cca hodinku před zavírací dobou, ale i tak jsme si jí velmi užily a ač obsluha začala pomalu všechno uklízet, neměly jsme pocit, že tu nejsme vítané.

Otevírací doba: po - pá 8:30 až 20:00
Víkend 9:00 až 15:00


Příjemný interiér, kde jsme byly až na jednu slečnu, úplně samy. Líbila se nám kombinace dřevěného nábytku, bílých stěn a super dekorací (například tabule s fotografiemi majitelek - kamarádek o tom, jak jejich kavárenský sen vznikal). Podnik má 2 poměrně stejně velké místnosti, obě neskutečně útulné, plus vzadu po schodech i na dvorku zahrádku, což v létě musí být hrozně prima a chystáme se.

Jak už jsme psaly v úvodu, slečna co nás obsluhovala byla velmi milá a snažila se i před zavíračkou udělat pro nás i to nejmenší. Například nám donesla chlebík s vajíčkovou pomazánkou - na naše přání. Klidně nás mohla odbít s tím, že už to má uklizené. Na její pohostinnost si tedy rozhodně nestěžujeme a velmi velmi chválíme.


Z nápojů jsme zvolily cappuccino a flatwhite. Kávová zrna mají z La Boheme, kterou máme velmi rádi. Káva byla jemná, chutná, cukr byl potřeba jen trošku, ale zvládly jsme to i bez něj.

Z jídel jsme zvolily šáteček s povidly a již zmíněný chlebík s vajíčkovou pomazánkou. Obojí velmi chutnalo a my opravdu vřele doporučujeme.


Btw. dělají i snídaně, takže až přijde krásné počasí a na zahrádce bude příjemné posezení, máme v plánu vyrazit.

Dáváme 5 hvězd z 5.

Co vy a tento podnik? Byly jste nebo máte v plánu vyrazit? Dejte vědět.

Odkaz na stránku podniku zde.

Mějte se krásně a zase příště ahoj.

VÝHODY:

        
   
 

Holky ze Zážitky na 4

Žádné komentáře:

Okomentovat