sobota 2. března 2024

Coffee Library - Olomouc


Zdravíčko vážení. Olomouc máme moc rády a v létě jsme měly možnost vydat se sem znovu. Minule jsme spolu zašly do Cafe Sofia. V tomto příspěvku navštívíme Coffee Library.

Otevírací doba denně od 8:00 do 19:00 o víkendu od 9:00 do 17:00.

Krásné vzdušné a ohromné prostory vévodí snad úplně všemu. Mnoho polic s knihami a příjemné posezení. Můžete zvolit z křesílek s nízkými stolky, třeba když si chcete v klidu číst nebo jen poklábosit u šálku kávy s kamarádem. Druhá část je zaměřena spíše jako jídelní nebo pracovní. Vzhledem k tomu, že bylo léto a krásné počasí rozhodly jsme se využít zahrádku ve vnitrobloku kláštera. Kde bylo možné schovat se pod ohromnými slunečníky a vychutnat si krásné víkendové ráno.



Obsluha byla velmi milá a byly jsme rychle obslouženy. Jediné co, nás zamrzelo, že o víkendu nedělali velké snídaně, kvůli kterým jsme podnik navštívily. Zmínka na internetu nikde, za to na tabuli v podniku už ano.

Z nápojů jsme sáhly po cappuccinu a flat white. Obojí bylo velmi dobré. Káva trochu více hořká, ale i tak jsme si ji vychutnaly.


Plusové body mají u jídla (i když nebyly snídaně), měli obložené chleby a housky, takže jsme každá po jedné sáhly a no bylo to dobré. Prostě obložená houska.

Takže za zklamání v podobě snídaní, které nebyly dáváme 4,5 hvězdy z 5.

Co vy a tento podnik v Olomouci? Navštěvujete ho nebo se chystáte? A které jiné podniky byste nám v Olomouci doporučili?

Mějte se krásně a zase příště ahoj.

VÝHODY:

        
   
 
Holky ze Zážitky na 4

Žádné komentáře:

Okomentovat