sobota 18. května 2024

Ye's kafe - Praha Letná (navštíveno 7.2.2022)

Ahoj a krásný víkend. Dnes spolu vyrazíme na Letnou. Dlouho jsme pokukovali po Ye's kafe. Zašli jsme, vyzkoušeli jsme a to, jak se nám tam líbilo zjistíte níže.

Kavárnu najdete na Letenském náměstí. Otevřeno mají v pracovním týdnu od 7:30 do 19:00. O víkendu od 9:30 do 18:00. Mapu, kde kavárnu najdete máte dole pod příspěvkem.

Interiér podniku je moc super. Hrozně se nám líbí posezení v patře. Prostory jsou krásně prosvětlené a bez zbytečných dekorací. Nábytek je v různých variacích a různých kombinacích. Většinou však křesílka a gauče. Velký bar dominuje celému prostoru. Rozhodně se nám tam velmi líbilo.


S obsluhou už to však bylo horší. Slečna byla velmi nepříjemná. Po celou dobu naší návštěvy, včetně příchodu, si nám vůbec nevšímala a jakýkoliv oční kontakt ignorovala. Netušily jsme, že si člověk musí objednat na baru a i kávu si ta přijít vyzvednout. Rozčiloval nás také pán, který si přišel se slečnou jen popovídat a stál u baru vlastně během celé té doby, co jsme tam byly. Takže obsluha za nás velký špatný a to je vlastně jediný důvod, proč jsme do podniku nezavítaly od té doby znovu.

K pití jsme obě zvolily cappuccino. Nápoj samotný byl velmi dobrý. Cukr nebyl potřeba, hrníčky byly boží. Takže ani tady nebylo nač si stěžovat.


Jídlo jsme si zde žádné nedaly, takže hodnocení ani žádné nepřinášíme.

Všeho všudy hodnotíme podnik 2,5 hvězdami z 5, protože ten přístup byl opravdu špatný.

Co vy a Ye's kafe? Dejte nám vědět do komentáře.


Mějte se krásně a zase příště ahoj.

VÝHODY:

       

   
 

Holky ze Zážitky na 4

Žádné komentáře:

Okomentovat