sobota 11. května 2024

Café Pavlač - Praha Žižkov



Ahoj a krásný víkend. Dnes se vrátíme v čase trochu zpět. Přesněji do podzimu minulého roku. Našly jsme si na Googlu příjemný podnik, alespoň dle fotek. Cenově se nám to zdálo také moc super. To jestli to bylo tak moc super, jako recenze na Googlu se dozvíte níže. Tak šup na článek.

Café Pavlač se nachází na Žižkově. Mapku máte dole pod článkem. Otevřeno mají každý den, mimo neděle, vždy od 11:00 do 23:00.


Interiér podniku se nám zdál moc super. Velký kulatý bar hned uprostřed. Plno barového sortimentu, takže pokud máte chuť večer zajít posedět na skleničku dobrého pití, sem doporučujeme. Stoly byly dál od sebe, celkem dost místa, takže si místečko určitě najdete. Bar byl z boku velmi hezky osvětlený, ty detaily nás baví moc. Toalety za nás nic moc, trochu větší péče by neuškodila, ale zažily jsme i horší. Super může být i posezení ve vnitrobloku za hezkého počasí, ale to třeba příště a asi jen na kávu.

Co nás už bavilo mnohem míň byla obsluha. Za nás velký špatný. Seděly jsme z boku baru, tudíž jsme viděly k nim dovnitř a to, co tam předváděli. Zřejmě šlo o nějaké chvaty kung-fu pandy, ale jak při tom počínání byli hluční. Neustále jim tam něco padalo, pořád se velmi nahlas smáli a pořvávali na sebe. Hudba také celkem hlasitá. Stala se z toho tedy kakofonie zvuků, která celý dojem z příjemného podniku velmi rychle srazila dolů. Více k obsluze netřeba dodávat.


Z nápojů jsme sáhly po limonádách. Ty byly velmi super. Lehké, osvěžující, obě z kyselejšího ovoce. Mango - jemné chuti a akorát sladké. Druhý - rakytník - skvělá kyselá osvěžující chuť, avšak né tak moc, aby byla nepříjemná.


Z Jídel jsme zvolily těstoviny, celkem dost mastné. Chuťově však byly dobré a hodnotily bychom jako takový průměr. Druhým jídlem byla bageta s trhaným masem. Chuťově dobré, ale nečekaly jsme to v bagetě. Na talíři ta plněná bageta však vypadala příliš smutně a osamoceně, obrovský talíř a uprostřed bageta. Posuďte sami.


Všeho všudy hodnotíme Café Pavlač 2,5 hvězdami z 5.

Co vy a tento podnik. Znáte? Byli jste? Dejte nám vědět vaše zážitky.

Od nás je to dnes vše. Mějte se moc hezky a příště u nějaké trochu lepší recenze zase ahoj.

VÝHODY:

         

   
 

Holky ze Zážitky na 4

Žádné komentáře:

Okomentovat