sobota 22. června 2024

Home Kitchen Holešovice bistro


Ahoj a krásný víkend. Dnes se spolu zastavíme na snídani v našem novém oblíbeném podniku kousek od Holešovického Přístavu.

Home Kitchen Holešovice - bistro najdete na adrese Jankovcova 14a (mapičku budete mít opět dole pod článkem). Co nás velmi mile překvapilo byla oblíbenost podniku návštěvníky. Bylo opravdu narváno. Zároveň byla velmi milým překvapením cenová relace nabízených jídel. I možní proto se nám bistro zalíbilo jako všem ostatním. Každopádně nějaká ta ALE by se našla. Začněme však pozitivními věcmi.


Bistro je zastrčené mezi kancelářské budovy, takže působí takovým nenápadným dojmem. Když však vejdete dovnitř překvapí vás poměrně rozlehlý prostor s mnoha místy k sezení. Nás velmi zaujala otevřená kuchyně., kde můžete sledovat přípravu vašich pokrmů. Co je také velmi super jsou nábytek a doplňky. Určitě sem ještě zavítáme a tentokrát třeba posedíme venku. Co nás trochu obtěžovalo byla hudba, která na naše poměry byla poměrně nahlas a rušívá. Ohledně té melodie, co hrála, ani ta nás úplně neuchvátila.

K obsluze také máme pár slov. Relativně delší dobu jsme čekaly až si nás někdo z personálu všimne. Poté byla objednávka poměrně rychlá. Avšak následné donesení nápojů, které jsme dostaly až během půlky snědené snídaně (a ano připomínaly jsme se), nás moc nenadchla. Chápeme, že měli plno hostů, ale omluva slovy limonády už se chystají (a vzhledem k tomu, že vidíte na přípravu nápojů a jídel) nic se nedělo. Nikdo nic nepřipravoval. A tak jsme čekaly. Každopádně rozumíme. Byl víkend, kvůli množství objednávek všechno déle trvá... ALE...

Ze zvolených nápojů jsme obě sáhly po limonádě (takové dopolední osvěžení). Jíťa zvolila bezinku. Verů, lesní plody. Obě limonády byly chuťově moc super a za nás doporučujeme.




Ze snídaní jsme sáhly po slané variantě. Obě jsme zatoužily po vajíčkách. Verů sáhla po míchaných se salátem (přesněji Míchaná vejce s pažitkou, creme fraiche, zeleninový salát, pažitka - 145,-). Jíťa po vejcích do skla bez pohanky - 155,- (Vejce do skla, krémová pohanka, sýr Grana Padano, libečkový olej - 175,- ). K oběma variantám byl podáván chléb a máslo.

Ještě nás velmi zaujaly lívance a jejich french toasty, takže se určitě ještě v podniku objevíme.

Celkově dáváme podniku 4 hvězdy z 5. Příště se ozveme s updatem.

Mějte krásný víkend a zase příště ahoj.

VÝHODY:

       

   
 

Holky ze Zážitky na 4

Žádné komentáře:

Okomentovat