sobota 29. června 2024

Just Croissant (navštíveno 27.10.2023)


Ahoj a krásnou sobotu všem. Po nějakém čase pro vás opět máme doporůčo na fajn podnik na Vinohradech. Výborné jídlo, celkem fajn nápoje. Prima interiér a jen trochu zmatená obsluha. Měřítko hodnocení poměrně dobré. 😊 Tak pojďme na to.

Podnik Just Croissant najdete na adrese Korunní 49, Vinohrady. Mapa opět pod článkem. Otevřeno zde mají po celý týden, jen s tím rozdílem že od po-pá 7:30 až 18:00, so od 9:00 do 18:00 v ne od 9:00 do 17:00.

Interiér byl moc hezký, celkem dost dekorací. Světýlka, zrcadlo, kytky na stole, tmavý nábytek a poměrně rozlehlý bar. Za nás moc příjemné místo k posezení.


C se týká obsluhy, tam je to trochu složitější. Obsluhovaly nás 3 lidi najednou. Pokaždé donesl někdo něco jiného z objednávky. Nakonec i placení bylo celkem zmatečné, ale dopadlo to v pořádku.

Z nápojů Verů sáhla po Pumpkin kakau (75,-), které nebylo zase tak moc dobré. Nápoj byl Poměrně sladký a bez chuti pumpkin spice koření. Jíťa sáhla po zázvorovém čaji s citronem a medem. Ten jí velmi chutnal. Takže žádné výhrady. (55,-)


Z jídel jsme sáhly po avotoastu s benediktem, ten byl opravdu výborný. Pečivo však bylo trochu horší na krájení. (195,-) Jíťa zvolila Avotoast se slaninou, vajíčkem a salátkem. (185,-) A i ona byla velmi spokojená.

Na cestu domů jsme ještě zvolily pistáciový croissant. (100,-). Ten byl bohužel dost tvrdý, na to že byl "údajně čerstvý". Náplň však byla příjemně jemná, krémová a lehce sladká.

Všeho všudy hodnotíme podnik 4 hvězdami z 5. Kvůli zmatkům v placení, ale také kvůli menším výhradám u nápojů a jídel.

Mějte se krásně a zase příště ahoj.

VÝHODY:

      

   
 
Holky ze Zážitky na 4

Žádné komentáře:

Okomentovat