neděle 11. srpna 2019

Recenze: Crème de la Crème 2.0


Příchutě:
1 2
3 4

    

Vítáme vás u našeho nového článku, můžete se teď těšit na naše pravidelné články o našich výletech a návštěvách různých kaváren, restaurací a celkově si můžete vychutnávat naše společné zážitky.


Tento článek patří stále ještě k našemu výletu na Petřín a dopředu se připravte, budou k němu vydány ještě dva 😉. Tentokrát je to však o naší druhé společné návštěvě Crème de la Crème, kam jsme zamířily konkrétně jen a pouze na zmrzlinu. O tom, jak nám chutnala se dočtete v článku níže. Avšak abychom vám to upřesnily, Crème de la Crème otevírala svou novou pobočku na Národní třídě (o naší první recenzi na pobočku v Husově ulici si můžete přečíst zde, jen však neodcházejte odtud, dokud to nedočtete, proklik na tento článek budete mít i níže). Což je vážně skvělé, jenže jak jinak nalákat lidi do nové pobočky a udělat si super reklamu než ten den nabízet nejmenší velikost zmrzliny zdarma. Ano, opravdu byla zdarma a my to díky Kačce, která nám to ten den oznámila, musely navštívit také. Mimochodem v této pobočce je možné platit i platebními kartami a k využití je zde i možnost připojit se k Wi-Fi.


Jak už víte, Crème de la Crème otevřela svojí druhou pobočku kousek od Národní třídy, cca tři minuty od tramvajové stanice. A prostory tohoto podniku nejsou ledajaké. Jsou spojeny se svatebním salónem, který je v prvním patře a přímo ze zmrzlinářství se dá do něj po schodech dojít. I proto se tato pobočka nazývá "zmrzlinový salón".

Hned při vchodu je po levé straně vitrína se spoustou druhů zmrzlin, od veganských, přes sorbety až ke smetanovým druhům. Nevýhodou vchodu je, že vstup je velmi úzký a ve frekventovaných hodinách, kdy se stojí fronta až ven, se nedá u vchodu hnout. Takže se klidně může stát, že najednou se tu tvoří tři fronty, 1. na zaplacení zmrzliny, 2. na vydání a ta 3. na to, aby se vůbec dostalo ven. Při pokračování salonem dál se dostáváme do prostoru s kavárnou. U ní se nachází schody také dolu, a ty vás dovedou k dalším místům k sezení. V kavárně si můžete dát různé druhy kávy a čajů i nějaký zákusek, který mají zrovna ten den v nabídce. A pokud se nemůžete rozhodnout, zda si dát kafe či zmrzlinu. Tak si to zkombinujte, vyjdou vám vstříc.

Jak už jsme řekly, za kavárnou je spousta míst k sezení, ať už jsou to stoly se židlemi nebo malé stolečky s křesli a gaučem. Každý si vybere to, co je mu pohodlnější. Hlavním zdobícím prvkem jsou zrcadla na zdi, které prostor opticky zvětšují.

Za nás má interiér 4 hvězdy 5 a to jen kvůli špatně řešenému vstupu.

Tak co bychom vám pověděli o nápojích v Crème? Obáváme se, že tentokrát asi nic moc. Tahle návštěva se nesla pouze v duchu zmrzliny. 


Jak už zde bylo řečeno, navštívily jsme, tentokrát už všechny čtyři, jednu novou pobočku Crème de la Crème na Národní třídě. Tentokrát jsme však nešly kvůli obědu, to pravděpodobně do tohoto podniku už ani nikdy nepůjdeme. Naše druhá návštěva spíše zahrnovala jednu věc. Jelikož byla tato pobočka otevřena ten den nově (což zmiňujeme výše), nabízeli zde zmrzlinu zdarma. No a samozřejmě není možné abychom této nabídky nevyužily. Takže před naším výšlapem na Petřín (kdy jsme to šly už podruhé) jsme se byly posilnit výbornou zmrzlinou zcela zdarma. Podotýkáme, zdarma byla jen ta nejmenší velikost a k tomu ještě dvě příchutě, ale ehm jako tohle vám přijde malé? Zajímalo by nás, jak vypadá ta největší velikost, za kterou se, stejně jako za střední, připlácelo.

Každopádně poprvé, když jsme tam dopoledne dorazily, jsme si vybraly příchutě - stracciatella a borůvka (2), kokos 🥥 a citron 🍋 (1), vlašský oříšek a jogurt (3), čokoláda s chilli 🍫🌶 a slaný karamel (4). Co dodat ... byly vynikající, podle nás by tento podnik neměl vařit, ale jen se zabývat zmrzlinou. Protože ty chutě jsou přesně stejné, jako jednotlivé názvy. Nic nechybí a vše je vyvážené. (Foto v úvodu)

Po nakopnutí cukrem už jsme pokračovaly v procházce na Petřín, bohužel bez Káti, která šla s námi ten výšlap pár dní předtím. No a jak už to tak bývá, nešlo to jinak. Musely jsme náš výlet zakončit jedním jediným. Zmrzlinou.
Takže ano, přiznáváme se, šly jsme tam podruhé v jeden a ten samý den, tentokrát v deset hodin večer těsně před zavíračkou. A po vydatné večeři v podobě pizzy z Pizzerie Kmotra (článek zde), jsme si i tak daly druhý nášup zmrzliny. Tentokrát to byly příchutě - kokos 🥥 a oreo sušenky (3), lískový oříšek 🌰 a pomeranč 🍊(1), granátové jablko a tiramisu (2).



Příchutě:
1 2
3

Co k tomu říci, prostě nádherná sladká tečka na konec. Za zmrzlinky dáváme 5 z 5.

A teď přejděme k obsluze. Byly jsme velice překvapeny tím, jaký je systém objednávání. Připravte se na to, že se zde tvoří 2 fronty (pokud je zde nával lidí). Na začátku vás přivítá číšník u malého pultu, kde si vyberete velikost zmrzliny, jestli si ji chcete vzít s sebou anebo u nich. V tom případě vás dovede ke stolu a zeptá se vás, zda máte chuť objednat si něco zajímavějšího, například kávu nebo jiný výběr z jídelního lístku.

Následně poté, co zaplatíte, dostanete lísteček a účtenku s vaší objednávkou a přejdete do druhé fronty, kde už si vyberete příchuť zmrzliny.

K pracovníkům této pobočky nemáme co vytknout. Obsluha byla milá a usměvavá, byly jsme spokojeny s jejich zacházením s klienty. Každý byl ochotný poradit a vždy lidem popřáli dobrou chuť. (Velice nás tato přívětivost překvapila, ten den zde byl obrovský frmol (nedivme se, dávali malou zmrzlinu zdarma, střední za původní cenu malé a velkou za původní cenu střední)).

Celkově se nám na nové pobočce líbilo více, než při naší první návštěvě v Husově ulici nedaleko Staroměstského orloje (naší první recenzi naleznete zde). Měly jsme pocit přátelské atmosféry a úsměv na tvářích pracovníků byl přirozený a bylo vidět, že každého to tam baví. Určitě se tam brzy vrátíme alespoň pro zmrzlinu.

Obsluha si od nás odnáší 5 hvězd z 5.

Celkem dáváme zmrzlinárně bodů 4,5 z 5.

A co vy? Byly jste už v Crème de la Crème? Jestli ne, tak neváhejte a až budete v Praze, tak rozhodně zajděte ochutnat, alespoň jednu ze 100 příchutí, které tam nabízejí.

Dole, pod článkem nám, popřípadě, zanechte nějaký komentář, co si myslíte o našem článku.

Mějte se krásně užívejte si začátek léta a plno zmrzlin.

PS: Pokud vás zajímá více o zmrzlině v podniku Crème de la Crème, nezapomeňte nahlédnout do jejich webových stránek , kde se dozvíte nejen o zmrzlinách. PSS: Instagram @cremedelacremeprague.


VÝHODY:

        

    

 


Holky ze Zážitky na 4


Žádné komentáře:

Okomentovat