pondělí 26. srpna 2019

Recenze: Kostka Café


    

Ahoj všichni! Dneska spolu vyrazíme na výlet do Benešova u Prahy. A to přímo do kavárny a čajovny Kostka. Tak pojďme na to.

Najdeme ji v ulici Vnoučkova 2131, kousek od Masarykova náměstí. Co se týká otevírací doby, tak ve všední dny sem můžete zavítat kdykoli mezi 8:30 a 17:00, v sobotu pouze od 8:30 do 12:30 a v neděli radši zůstaňte doma, jelikož tu mají zavřeno.

Platit se tu dá jak kartou, tak i hotově. Wifi je také k dispozici.


Jedno se této kavárně musí uznat, a to vzdušnost interiéru. Ta je navíc i podpořena světlými stěnami, velkými okny, moderními prvky, lampami ve tvaru krychlí a rostlinami. Nejvíce je tu vidět na velký bonsai, která dominuje celému prostoru. Stoly jsou příjemně daleko od sebe, takže každý má své soukromí. Kamenný bar do tohoto celého uskupení tak přirozeně zapadne, že vypadá jako součást dekorace i přesto, že je velmi výrazný.

 

Této kavárně se tedy rozhodne nebojíme dát 5 hvězdiček z 5.

Obsluha v tomto podniku byla velice milá a ochotná, pomohla nám s výběrem jídla a následná donáška byla velice rychlá. Víc není co dodat.


Takže s klidem můžeme dát 5 hvězd z 5.

Všechny 3 jsme sáhly po stejném nápoji. Cappuccino (45,-) bylo skvělé, tak akorát velké a horké, s úžasnou pěnou na vrchu. I když tato káva neměla latte art, tak se nám to prosincové ráno bodla. Cukříky jsme měly v sáčcích u šálku. A za příplatek je možné si zvolit i jiný druh mléka.


Kávě dáváme 4,5 hvězd z 5, možná je ještě potřeba kávu trochu doladit, ale jinak topka.

Při výběru chlebíčků (28,-) jsme měly možnost si vybrat ze dvou druhů a Jíťu zaujal vajíčkový. Byl poměrně velký, což je jen dobře. Aspoň to nebyla jen taková malá jednohubka 😄 Všechny ingredience na něm byly čerstvé, nic nebylo oschlého nebo okoralého. Protože něco takového nikdo z nás nechce jíst.

 

I Veru sáhla po vajíčkovém chlebíčku, k tomu však zvolila ještě jeden, a to chlebíček s pomazánkou a sušenými rajčaty.(Však víte co, snídaně musí být pořádná). Oba dva chlebíčky byly skvělé, čerstvé a s mnoha jednotlivými přísadami.


A nakonec Eli, ta také měla 2 chlebíčky. Byly moc dobré, a hlavně čerstvé. 2 kusy stačí tak akorát ke snídani nebo svačině. Spolu s tím však měla ještě malinový dort. Podle Eli byl dort velice lehký, nadýchaný a něžný. Moc jí chutnal. Takže i ten doporučujeme (bohužel se nám nepodařilo dohledat cenu). (Foto v úvodu)

Tady opět dáváme 5 hvězd z 5.

Celkově tato kavárna od nás má 5 hvězd z 5.

A není co dodat dál. Maximálně jen to, co vždy. Stránku máte zde. Našly jsme pouze Facebookovou a bohužel žádný Instagram, tak doufáme, že vám naše fotografie budou stačit.

I dnes už je to od nás vše. Brzy tu pro vás budeme mít o tomto výletu další tipy. Tak se těšte.

Mějte se krásně.

VÝHODY:

      

   



Holky ze Zážitky na 4

Žádné komentáře:

Okomentovat