pondělí 26. srpna 2019

Tip na 4: CZE - SKØG Urban Hub

Česká republika - Brno

Kavárna SKØG Urban Hub


Novým tipem, kam vyrazit je místo SKØG Urban Hub, nachází se na Dominikánském náměstí, kousek od Obchodního centra Velký Špalíček.

Je zajímavé svou nabídkou jídel (především vegetariánskou/veganskou a bezlepkovou) a otevírací dobou. Od pondělí do čtvrtka se tu můžete najíst od 8 h. ráno do 1 h. noční. Potom v pátek malá změna: 8:00 až 02:00, v sobotu 10:00 až 02:00, no a v neděli 12:00 až 22:00. Ale víme, že vy jste šikovní a nemusíte si ty časy pamatovat, všechno najdete na stránkách kavárny nebo na Googlu. Je ale důležité zmínit se o tom, že mají jak snídaňové menu (Po-Pá 8:30-11:00), tak i polévky a hlavní jídla (Po-Ne 11:00-21:00), no, a ještě večerní nabídku (Pá-So 21:00 - do vyprodání). Jak vidíte opravdu tu je, z čeho si vybrat.

 

Eli byla inspirována fotkami burgerů na Instagramu, a proto se na ně těšila hned jak vystoupila z busu Praha -> Brno. Burger nakonec Eli nezklamal, byl velký, zdravý, a hlavně chutnal výborně, určitě doporučuji. Obsluha byla moc fajn, číšník se průběžně procházel kolem a dolíval vodu do naších sklenic, byl ochotný vysvětlit i ingredience v některých z jídel, takže naprostá spokojenost.

Cappuccino se sójovým mlékem (57 Kč + 12 Kč) bylo moc dobré, s jemnou pěnou a jeden cukřík perfektně doplnil kávovou chuť. Latte art se, jak vidíte povedl a malinkaté bublinky v pěně jsou prostě boží.

Interiér je opravdu krásný, jak zvenku, tak i zevnitř. Do kavárny vcházíte dveřmi + skrz černý závěs a hned vidíte bar a velký prostor. Stoly nejsou namačkaný na sebe, vše je tak jak má být pro komfort zákazníka. Dřevěné stoly a železná židle, bílé cihlové stěny a vysoký strop, to vše tvoří takovou podivně hezkou atmosféru, ale zároveň je tu světlo a moc příjemně.


Každopádně sem určitě přijďte, pokud budete v Brně, a podělte se i o svoje tipy kam na kafe v jiných českých městech. Přeji krásný den. Papáááá.

VÝHODY:

       

Eli 

Žádné komentáře:

Okomentovat