pátek 30. srpna 2019

Recenze: Mo-ja café & bistro


    

Zdravíčko vážení. Vypadá to, že z německého Mnichova se přesuneme rovnou do naprosto úchvatné kavárny v centru polského Krakova. Plníme si tímto naše resty, kdy jsme vám sem nestihly všechno z minulého roku zaznamenat. A začneme rovnou s Mo-ja café & bistro, kde jsme podle nás ochutnaly úplně ty nejlepší vejce Benedikt, nejlepší hamburger a lososový sendvič. Tak pojďme na to.


Tuto kavárnu, jak už píšeme výše, najdete v centru Krakova a rozhodně a 100% jí musíte navštívit. Přesná adresa zní Starowiślna 14, 31-032 Kraków, Polsko, opět je pod adresou průklik na mapku.

Otevírací doba kavárny je různorodá. Od soboty do pondělí je zde otevřeno od 8:00 do 19:00. V úterý a ve středu to je od 8:00 do 20:00. Poslední dva dny - čtvrtek a pátek je zde otevřeno od 8:00 do 21:00. Takže ať už budete mít chuť na snídani nebo na večeři, vždy si tu můžete najít to své. Od výborných snídaní po obědy až večeře. Mimo to tu mají i skvělé nápojové menu.

K interiéru toho moc nemáme. Víme jen, že to byl velmi krásný, lehký a vzdušný prostor, plný slunečního světla a světlých stěn. Hned při vstupu na nás čekalo plno schodů, což s plno zavazadly nebylo zrovna příjemné, ale jak se dozvíte později, stálo to za to. Celý interiér byl členitý na několik místností a hned nad schody se nacházel rozlehlý bar. Super byla také výzdoba zdí. Květiny a obrazy tvořily příjemnou atmosféru. To samé i nábytek, který byl strategicky rozmístěn. Tudíž měl zde každý host svůj osobní prostor.


Od nás získává plný počet hvězd. Tedy 5 z 5.

Tím, že je kavárna menší, počet obsluhy nebyl velký. Obsluhovala nás jedna slečna, která se s největší pravděpodobností zatím jen zaučovala. Byla milá, anglické menu bylo k dispozici. Jídlo bylo doneseno po krátké době. Jedině trochu nezvládala přinést kafe bez toho aby se jí netřásly ruce. Pokud si vzpomínáme dobře, nápoje i jídlo trvalo donést určitou chvilku, ale následně po ochutnání, jsme se shodly na tom, že jim to musíme odpustit. Vše tedy na konec bylo v pořádku, kafe zůstalo celé a celkem jsme měly příjemný pocit z návštěvy tohoto místa.

Obsluha získává 4,5 z 5.

Cappuccino bylo dobré. Sice se číšníci třásly ruce, ale cafe dorazilo celé a s Latte artem. Velký hrnek, příjemná chuť, žádné výtky. (foto v úvodu)

Tato kavárna opravdu stála za to. Výborné cappuccino, skvělé po ránu na probuzení. Lahodná chuť, ne kyselá. Stačilo trošičku cukru a mňam. Latte art byl jen třešničkou na vrchu.

I Veru s holkami souhlasí, nápoje opravdu stály za to!

Dáváme 5 hvězd z 5.

Lososový sendvič

Víte, co stačí vědět?! Že to byl nejlepší toast s lososem, který Eli kdy měla. Vynikající snídaně pro milovníky lososa. Křupavý chleba, čerstvý losos, salát na straně, prostě opravdu perfektní, není co dodat. (foto v úvodu)

Jíťa zvolila Hamburger. Přesný název si už nepamatuje, ale byl to nejlepší hamburger v jejím životě. Opečená sezamová žemle, kuřecí maso, vejce, omáčka a plno zeleniny. Krásná souhra chutí a barev, která lahodila jazyku i oku 😊 pokud tam někdy půjdete, Jíťa 100% doporučuje si ho tam dát. 😍 (Foto v úvodu)


Verů zde zvolila vejce Benedikt a udělala dobře, protože to byly ty Nejlepší vejce Benedikt, které kdy v životě jedla‼️ Dokonce i teď drží první příčku mezi ochutnanými! Na fotce můžete vidět, že porcí se opravdu nešetřilo, plno zeleniny, opečená slanina a samozřejmě vejce s holandskou omáčkou. Prostě must have!!!

Snídaně má od nás 5 hvězd z 5 a ještě mnohem, mnohem, mnohem víc !!


Celkově od nás dostává kavárna 5 hvězd z 5 a víme, že pokud se někdy do Krakova vrátíme, tohle místo rozhodně navštívíme znovu.


Pokud máte zájem mrkněte na jejich ofiko stránku - tu a nebo na jejich Instagramový profil, který je prostě boží - @mojacafekrakow


My vám mockrát děkujeme, že jste si nás přečetli i tentokrát. Navštívili jste Krakov a jejich kavárny? Pište do komentářů.


Mějte se moc hezky a zase příště čau, čau.


VÝHODY:

      

    



Holky ze Zážitky na 4

Žádné komentáře:

Okomentovat