čtvrtek 29. srpna 2019

Tip na 4: CZE - Čas na kávu

Česká republika - Benešov u Prahy

Čas na kávu


Pro jednou se zase podíváme jinam než do Prahy. Tentokrát do Benešova u Prahy! Pár kaváren už jsme vám ukázaly. Teď tu pro vás máme další, a to konkrétně Čas na kávu, která je oproti ostatním podnikům v Benešově trochu dražší.

Interiér této kavárny je takový spíš do stara. Jednou jsme seděly venku, jednou i vevnitř. Mají krásný velký bar při vchodu, kde se potom i platí. Jinak je zde i vitrína s nabízenými chlebíčky a zákusky. Celý interiér je laděn do růžova a u některých stolů jsou i měkké sedačky. Za nás nic extra přitažlivého, ale dobré vybavení.

Obsluha v tomto podniku nám přišla trochu zmatená. Už jen kvůli dotazu, zda nezkazíme recepturu, když nám donesou limonádu bez cukru. To nám přišlo opravdu zvláštní. Jinak vše ostatní bylo v pořádku. Nápoje byly doneseny rychle a chutnaly dobře, takže náš dotaz pravděpodobně nic nepokazil.

Z nápojů jsme zde každá zvolila domácí limonádu. Chuťově byly moc fajn, sladké s bublinkami a kousky ovoce. Pro Kačí bez bublinek (No, snad jsme nezkazily recepturu).

Z jídel jsme zde zvolily zákusek, který byl sice velice chutný, hezky vyvážený s třešničkou na vrchu, ale bohužel celkem drahý, alespoň na Benešov, zde mají pražské ceny.

Od nás je to dnes všechno, mějte se moc krásně a zase příště pa.


VÝHODY:

     

Holky ze Zážitky na 4

Žádné komentáře:

Okomentovat