neděle 11. srpna 2019

Tip na 4: CZE - Oliver's Coffee Cup (Na Václaváku podnik uzavřen, další pobočka Karlín)

Česká republika - Praha

Kavárna/bistro Oliver's Coffee Cup


Pokud se pohybujete přímo v centru Prahy na Václavském náměstí a netušíte kde si dát horkou čokoládu nebo jiný teplý nápoj na zahřátí, doporučuju navštívit Oliver's Cofffe Cup. Tato kavárna & bistro se nachází v prvním patře Domu Módy na Václavském náměstí (nelekněte se, že pojedete eskalátory nahoru 😊). Na první pohled budete zmatení kam přesně máte jít, ale všímejte si šipek a ty Vás dovedou přímo do míst kavárny.

Otevřeno mají od 8:30 do 20:30 ve všední dny a od 9:00 do 20:00 o víkendech. Za mě je to příjemné a útulné místo. Pokud budete mít štěstí a bude volný stůl u okna, určitě si tam běžte sednout. Budete mít krásný výhled na celé náměstí a Václava na koni =) No a v případě že si sednete někde jinde v místnosti, stejně budete mít na co koukat a co si prohlížet (obrovská mapa na zdi se zajímavými fakty o kávě, police s knihami nebo i bar).

V této kavárně najdete spoustu různých nápojů, limonád a koktejlů. K jídlu si můžete vybrat pouze z aktuálního sortimentu na baru (bývá tam rozmanitá nabídka zákusků, dortů a croissantů). Při moji poslední návštěvě jsem si dala kakao s marshmallow (75 Kč). Mohu jen doporučit. Před tím jsem ještě ochutnala jednu z jejich limonád (tuším Bazalkovou s citronem - 69 Kč) a byla výborná.

Odkaz na oficiální stránku zde.


VÝHODY:

      

Žádné komentáře:

Okomentovat