neděle 11. srpna 2019

Tip na 4: HUN - Cirkusz

Maďarsko - Budapešť
Kavárna/bar Cirkusz 
Budapešt, 1074, Dob u. 23, 1074 Maďarsko



Ahoj všichni vítejte v naší nové rubrice Tipy na 4. Neustále každý den se pro vás snažíme zdokonalovat náš blog, nejen po té vzhledové stránce, ale i textové. Proto jsme se rozhodly začít tvoři tento formát krátkých doporučení z našich jednotlivých cest. Ne vždy totiž cestujeme společně, a přitom tu pro vás máme tolik zajímavých míst a podniků, o které bychom se s vámi chtěly podělit a které rozhodně stojí za navštívení.

Pokud se pohybujete po jednom z nejkrásnějších měst v Evropě, konkrétně po Budapešti a máte chuť na ty nejlepší francouzské tousty s ovocem, tak rozhodně neváhejte navštívit jedno fajn hipsterské místo ve městě. Konkrétní řeč je o kavárně Cirkusz, která se sice nachází v trochu větší vzdálenosti od centra, za to rozhodně stojí za to. 


Mimo francouzských toustů, které si můžete dát nejen jako snídani, ale i jako brunch, je zde možné si objednat například vejce Benedikt, (které mimochodem také stojí za to) nebo jiné druhy snídaní, které nabízejí. Z nápojů vám rozhodně doporučuji čerstvě vymačkaný pomerančový džus nebo kávu. Obrovským plusem je, že vám zde hned po usazení, donesou karafu vody. Kavárna má otevřeno od pondělí do neděle, vždy od 9:00 do 17:00. Co rozhodně stojí ještě za zmínku jsou prostory této kavárny. Velká okna, které nabízí výhled na ulici, obrazy kreslené přímo na zdech, plno květin a míst k sezení. Milou tečkou je rozhodně super obsluha, která byla velmi zdvořilá a veselá, i když bylo něco málo po deváté ráno.

Ps: Malé upozornění, pokud si nutně potřebujete vyřídit svou neodkladnou práci na PC v ranních hodinách, tak tento podnik pro vás není vhodný. Tato kavárna si totiž sama zvolila, že v době snídaní a brunchů, nebude zákazníkům dovolovat dlouhodobou práci na notebookách.

Odkaz na oficiální stránku zde.

VÝHODY:

       

Žádné komentáře:

Okomentovat