pondělí 21. října 2019

Tip na 4: CZE - Kavárna pod Lipami

Česká republika - Praha 7 - Bubeneč



Krásné odpoledne vám všem, vítáme vás u nového článku, tentokrát opět u tipu na 4, který se v poslední době pro nás stal nejoblíbenější formou, jak vás co nejrychleji a stručně informovat o místech, které stojí za navštívení.

Dnes tu pro vás máme naší mini recenzi o Kavárně Pod Lipami.

Tato kavárnička nabízí, krasné a klidné útočiště v jungli velkoměsta. Vlastně jde o takový kousek ráje v né tak rušné ulici nedaleko Letné. Dostat se sem můžete nejlépe tramvají do zastávky Letenské náměstí a odtud chvilku pěšky. Otevřeno mají od po do pá - 8:30 - 22:00 o víkendech je to od 10:00 do 22:00, tudíž si i vy máte možnost přispat.


Interiér je velmi jednoduchý. Bílé stěny, dřevěný nábytek a květiny působí velmi lehce, díky tomu je zde i atmosféra velmi pohodová. To samé i venkovní zahrádka, která je vás svým pocitem klidu naprosto pohltí.

Obsluha byla velmi vstřícná a milá, objednaly jsme si rovnou na baru a káva i zákusek byly doneseny v celku rychle.

Obě dvě jsme zde sáhly po cappuccinu a brownies se šlehačkou. Cappuccino (59,-) bylo naprosto chuťově vynikající. Kávu zde mají od Mamacoffee, což vše jen potvrzuje. K brownie bylo naprosto vyhovující a ani cukřík (za Verů) nebyl potřeba.

 

Jíťa začala kávou, proto si jí trošičku přisladila.

Brownie (68,-) bylo na povrchu trochu tvrdší, uvnitř jemné, křehké a lahodné, podle nás se povedlo takové, jaké tato pochoutka má být.

Za nás top strop! A už se těšíme, až sem zavítáme znovu!

Mějte se krásně a dejte nám vědět i vy, kam zavítat příště a zda jste zde byli.


PS: jejich Instagram je taky boží, tak mrkněte. @kavarnapodlipami.


VÝHODY:

       
Veru a Jíťa

Žádné komentáře:

Okomentovat