čtvrtek 26. prosince 2019

"Ne"tip na 4: CZE - Kavárna Vlnna

Česká republika - České Budějovice



Ahoj všichni, dneska tu pro vás mám spíš než tip/ takový "ne"tip na 4. Pár hezkých podniků v Českých Budějovicích jsem vám už představila v předchozích tipech.


Dnes vám chci povyprávět o mé dost nepříjemné zkušenosti s kavárnou Vlnna, kam jsme se jedno výletní ráno s kamarádkou vydaly. Neberte to prosím jako stížnost, ale jen jako pouhou ukázku toho, jak by to teda opravdu vypadat nemělo.


Byla neděle a v Budějovicích mimo Datla, odkaz na tip máte tu, není v Budějovicích otevřena jiná kavárna. Až na tu, o které čtete nyní.


Z předchozího dne jsme se moc těšily, až sem před odjezdem domů zajdeme na dobrou snídani, poklábosíme a tak.


Jenže jaksi to s tou snídaní nám nevyšlo. A byl pro to jediný důvod. Před kavárnou se sice nacházela cedule s nápisem SNÍDANĚ, ale po usazení a 15 minutách přemýšlení, co za jídlo zvolit, mimochodem kávu už jsme měly objednanou, nám obsluha sdělila, že jelikož čeká velkou skupinu lidí a bude chystat snídaně jim, nám je neudělá. Pravděpodobně, že by to nestíhala.


Vzápětí dorazila do podniku již zmíněná početná skupina osob spolu s celkem známou influencerkou, kterým snídaně poskytnuta byla. Následná propagace podniku ze strany influencerky je vám snad jasná.


Nejde mi ani tolik o to, že tam přišla ta známější osoba, jako spíše o to, jak s námi jednala obsluha. Místo toho, aby člověka hned ve dveřích upozornila, že snídaně kvůli akci nedělají, nás nechala usadit se, objednat si nápoje a vybírat z jídel, čekat a následně i koukat, jak některé zvýhodněné osoby tu snídani dostávají, zatímco my byly odmítnuty.


Ve mě upřímně to vzbuzovalo pocit nerovnoprávnosti. A nevhodné jednání ze strany obsluhy mi přišlo šokující a naprosto nepochopitelné.


Kvůli časovému skluzu, který jsme zde díky, již objednaným, nápojům měly, nám na snídani jinde bohužel nezbyl žádný čas. Místo toho jsme hladové a naštvané musely utíkat na nádraží, aby nám neujel vlak. Jen tak mezi námi, nebyly jsme jedinými hosty, které toto všechno překvapilo a rozčílilo zároveň.


Ještě ze zmíněných nápojů jsme zvolily cappuccino a americano. Obojí celkem ušlo. Poměr cena a kvalita odpovídající.


Pro mě ale do budoucna. Tento podnik už v životě nenavštívím, jedna zkušenost bohatě stačila.


Pokud máte zájem podívat se na jejich oficiální stránku, tak klikněte sem. Najdete tam i otevírací dobu a jiné info. Instagram mají jako @kavarnavlnna.


Za mě jsem moc ráda za takovou to zkušenost. Co se týče prostředí, šlo o velmi hezký podnik. Co se týče toho zbytku, tak už tak hezký není a kdybych psala velkou recenzi dala bych tak max. 1 ⭐️ za vše.


Také doufám, že vám to nastínilo i to, že né všechny podniky, ač se zdají, mohou být dobré.


Dejte nám sem vědět vaše špatné zkušenosti, ať už s obsluhou, tak i třeba s obchody a podniky, které jste navštívili a dopadlo to katastrofálně. Rádi na to rozvedeme i diskusi.

PS: Více fotek vám sem nedodám, jelikož z toho šoku, jsem nebyla ani schopná něco fotit.

VÝHODY:

      


Verů

Žádné komentáře:

Okomentovat