čtvrtek 12. prosince 2019

Recenze: Cukrárna/kavárna U Chuďase


    

Zdravíme u dalšího článku. Tentokrát se podíváme trošku mimo centrum Prahy.

Z dříve docela hnusné hospody se vyklubala hezká cukrárna s výbornými dorty a zmrzlinou. Najdete ji na adrese Verneřická 559/3A, 19000, Praha 9 - Prosek. Nejlépe z autobusové zastávky Sídliště Prosek, nebo od metra Prosek nebo Střížkov.

Otevřeno mají každý den od 9 do 20, s vyjímkou neděle, kdy mají otevřeno pouze do 19.

Do cukrárny lze zajít nejen na sladké dobroty - dorty, zmrzlinu, ale i na lahodné chlebíčky, horké nápoje a limonády. A rovnou nezapomeňte vzít s sebou svého mazlíčka.


Nechat si tu můžete i upéct dort k velké příležitosti.

Interiér této kavárny je celkem roztomilý, červeno bílé stěny, červený nábytek a rozlehlý bar, který zabírá nejvíce prostoru.

V letních měsících lze využít i zahrádku, která je vytvořena z palet.

Nám se interiér i exteriér dost líbí a dáváme mu 5 hvězd z 5.

Obsluhoval nás příjemný pán na baru. Doporučil nám i něco k pití a byl ochotný odpovědět i na naše otázky. Objednávku jsme si každá vyzvedla na baru.

Obsluze dáváme 5 hvězd z 5.

Všechny jsme si daly velké cappuccino (45,-), které stačilo trošku dosladit a bylo super. Latte art chyběl, což se stává docela často. To vede k dotazu... Je opravdu těžké udělat obrázek do kafe, nebo se jen baristovi, který kávu připravuje, obrázek nechce tvořit?


Kávě dáváme 5 hvězd z 5. 

Verči tiramisu (45,-) bylo naprosto lehoučké, akorát sladké a chuťově prostě Mňam. Takže jo, Verů tam musí znovu!

Chlebíček 25,- je taková dobrá česká klasika, která Verů moc chutnala! V zahraničí to nazývají open sandwich a jde o takovou světovou raritku, na kterou se sem sjíždí všechny kouty světa. A tady. Tady je mají opravdu vynikající, čerstvé, bohaté na přílohy a chuťově perfektní.

Jíťa v této kavárně byla už několikrát a vždy to bylo TOP. V létě mají perfektní zmrzlinu z pravého ovoce, a dorty si pečou vlastní. Nejvíce oblíbený u Jíti je ovocný řez s jahodami (42,-). Naposledy na něj dostala i slevu, protože cukráři se prý "moc nepovedl". Přesto byl stále stejně dobrý, jako jindy.


Vajíčkový chlebíček 25,-

Tento chlebíček byl vždy čerstvý, a velmi dobrý. Složení je jako u klasického vajíčkového chlebíčku. 😁

Eli si zvolila cheesecake 45,- a zůstala spokojená. Chutnal tak jak má a malinový džem byl také skvělý. Příště by si ho Eli dala znovu.

Jídlu dáváme 5 hvězd z 5.

Celkově dáváme 5 hvězd z 5.


Jste naladěni i vy na něco sladkého jako my ? Napište nám vaše vzpomínky na nejlepší zákusky.

Oficiální stránku najdete zde. Instagram @zmrzlinovyraj.

Mějte se moc krásně a příště ahoj.

VÝHODY:

       

   


Holky ze Zážitky na 4

Žádné komentáře:

Okomentovat