sobota 14. prosince 2019

Tip na 4: CZE - Bistro & Café Příběh

Česká republika - Týnec nad Sázavou


Krásné odpoledne všem. Máte chuť vyrazit mimo Prahu na výlet? Co třeba město Týnec nad Sázavou? Mimo plno památek, které tu najdete, tu můžete narazit na dnešní tip na 4.

Tím výše zmiňovaným tipem je Bistro a Café Příběh, který je hezkým příkladem toho, že i v menších městech lze udělat hezký, stylový a moderní podnik se skvělou kávou za pár korun a vynikajícími domácími zákusky, o kterých budete přemýšlet ještě pěknou řádku dní po návštěvě.

Mimo zákusky sem můžete zavítat i na burger nebo polévku, kterou mají v denní nabídce.

A zavítat sem můžete kterýkoliv den v týdnu, jen pozor na časy. Od pondělí do čtvrtka tu jsou od 8:00 do 22:00. V pátek a sobotu se otevírací doba o hodinu prodlužuje teda až do 23:00 a v neděli otevírají stále v 8:00, ale končí o chlup dříve než přes týden s to ve 20:00.

Nejdřív vám povyprávím o krásném interiéru, který v sobě ukrývá jistou ladnost. Několik samostatně oddělených částí vám dodají dostatek soukromí pro vaše rozhovory. Velmi hezké a příjemné posezení za hezkého počasí na zahrádce by bylo škoda nevyužít.


Samozřejmě podnik v sobě ukrývá mnohem více superlativ. Jediné co mi né úplně vyhovovalo, byly židličky.

Obsluha byla také velmi pohotová a vstřícná, takže ani tady není žádný problém.

K ochutnání jsem si vybrala cappuccino (38,-). Jako upřímně ta cena mě naprosto dostala. Za tak dobrou kávu velmi příjemná cena! Latte art sice chyběl, ale není nutnost ho mít všude.

Dort s pekanovými ořechy (50,-) byl naprosto vynikající. Akorát sladký. Hezky nadýchaný a rozplývající se na jazyku. Za mě naprosto must have zákusek tady!


Co vy a příběh? Byli jste tu? Chystáte se? Nebo naopak vás to neláká? Dejte nám vědět váš názor do komentáře a třeba i váš příběh, který se s tímto podnikem pojí.

Odkaz na její oficiální facebookovou stránku máte tady a při té příležitosti si prosím přečtěte jejich příběh o tom, jak se stvořil příběh.

Instagram máte tady @bistropribeh.

Mějte se krásně a zase příště ahoj.

VÝHODY:

       


Verů

Žádné komentáře:

Okomentovat