pondělí 9. prosince 2019

Tip na 4: CZE - Slow Café & bar/TRVALE UZAVŘENO

Česká republika - Vinohrady - Praha 2


Přejeme moc hezké ráno nebo třeba odpoledne. V dnešním článku začneme ráno velmi pomalu a to v kavárně Slow Café/bar, který najdete na Vinohradech.

Konkrétně na výše zmíněné adrese (případně mapku budete mít pod článkem).

Otevřeno tu mají od pondělí do neděle. S tím rozdílem, že doba o víkendu je odlišná od té v týdnu. Od po do pá je to tedy 7:30 - 18:00. O víkendu od 9:00 do 16:00.

I my s Eli jsme sem jedno ve velmi, pro nás, líné ráno zašly na jednu z nejlepších snídaní v Praze.

Obě jsme volily z podzimního snídaňového menu a to naprosto famózní dýňové lívance s pečenými meruňkami, ořechy a datlovým sirupem 155,-. Co se týče dýní, tak zbožňujeme veškeré dobroty, které se z ní dají upéct nebo uvařit. A tahle snídaně byla naprostým topem! Všechny chutě byly skvěle sladěny. Což jen způsobovalo ještě větší boule za našima ušima.

 

Ke snídani jsme zvolily dva horké kávové nápoje - cappuccino (55,-) a flat white (65,-) se sójovým mlékem (15,-). Obojí bylo doneseno v roztomilých hrnečcích s latte artem, mléčnou pěnou a lehkou chutí, kdy nebylo třeba dosazovat.

Samotný interiér kavárny byl rozdělen na 2 prostory. My jsme zvolily místo u velkého okna s výhledem na ulici. A bylo to naprosto skvělý. Hezký pomalý start do bláznivého pražského rána, stál všemi couly za to.


Pokud máte chuť a chcete se namlsat ještě více k návštěvě, mrkněte na jejich ofiko Fb stránku nebo třeba na Instagram, kde je najdete pod @slow_cafebar

Mějte se moc hezky a zase příště ahoj.

VÝHODY:

      

Verů a Eli

Žádné komentáře:

Okomentovat