pondělí 2. prosince 2019

Recenze: VNITROBLOCK


    

Ahoj všichni! Dneska tu pro vás, po hodně, hodně dlouhé době, zase máme pořádnou recenzi. Tentokrát je to z nádherného industriálního prostředí, které bylo přetvořeno na něco velmi krásného a to na podnik s několika designovými obchůdky a pohodlným místem pro odpočinek, práci a kreativní tvoření. Věřte nám, pokud sem přijdete poprvé budete se cítí, jako kdybyste se ocitli v jiném prostoru a dimenzi. Až takový WOW efekt tohle místo má.
Jo, jo řeč je právě, již podle výše zmíněného popisku, o VNITROBLOCKU, který snad opravdu každičký zná. Pokud ne, tak si v klídku sedněte, dejte si něco dobrého na zub a pojďte se s tímto místem seznámit.
Kavárnu najdete na adrese Tusarova 791/31, 170 00 Praha 7-Holešovice, jen pár kroků od Barry Higgel's Coffehouse, takže pokud si budete chtít dát kavárenskou tour, směle do toho.
Nejlépe se sem stejně, jako do již výše zmíněné kavárny, dostanete tramvají č. 1,6,17 popřípadě autobusovým spojem 156 ze zastávky Vltavská.
Otevírací doba je taky fajn. Od úterý do soboty se můžete zavítat v jakoukoliv hodinu mezi 9 ráno a 10 večer. Obdobné je to i v neděli, kdy vám však své brány zavřou již v 8 hodin večer a v pondělí se sem pro sichr neopovažujte jít před 12, nikdo tu totiž nebude. Za to si tu však budete moci posedět také až do 10 večer.
Mimo skvělé nápoje tu můžete ochutnat i sladké zákusky, které ten den nabízí, popřípadě navštívit jeden z obchůdků. Odkaz na značky, které ve VNITROBLOCKU najdete, budete mít dole pod článkem.


Samozřejmostí jsou i mazlíčci, kteří jsou tady vítání.

Interiér je moderní, je zde velký prostor a hodně dřevěných stolečků. Spíše se vám bude zdát, že sedíte venku. Křesla jsou asi z minulého století a hodně krát už byly používány, a asi nejenom lidmi. Věřte, při popíjení lahodného nápoje nechcete cítit z křesla psí smrádek...Vysoký strop a obrazy na zdech vám připomenou spíše galerii než kavárnu. Mají vlastně i zahrádku s moc moc hezkými graffiti na jedné straně budovy. Takže příště si jdeme sednout na zahrádku 😊

Interiér si vysloužil rozhodně 4,5 hvězd, Eli se to křeslo opravdu nějak nezdálo.
Obsluha... Nevím jestli se zde dá zrovna mluvit o obsluze, jelikož personál stál celou dobu jen za barem. Přesto byl pán u kasy velmi milý. Zjistil, co se skrývalo pod pojmem "sezónní ovoce" a objednávku vyřizoval s úsměvem. Sice zmateným, ale kdo nás zná, se ani moc nediví. Co nás celkem překvapilo (mile), bylo to, že když Eli zkazili Flat white (o tom jak, se dozvíte níže), bez řečí jí ho vyměnili, a dokonce jí ho donesli ke stolku! 😱
Personálu dáváme 5 hvězd z 5.

Cappuccino bylo velmi dobré, s latté artem, stačilo trochu cukru a bylo mňam. Verů měla úplně to samé a s Jíti názorem souhlasí.
Flat white se sojovým mlékem na první pohled jako každé jiné - hezký latte art a skleněný hrnek. Jenže problém nastal tehdy, kdy Eli do kávy sáhla lžičkou - pěna byla strašně hustá a hlavně se kousky mléka oddělily a plavaly tam, jak mini obláčky. No, nevypadalo to tak, jak má. Eli tedy došla s tímto problémem na bar. Tam jí nabídli ochutnat mléko, které do flat white přidali, aby se ujistila, že není zkažené..nejspíše se našlehalo s větší sílou než mělo 😁 A hlavně jí nabídli novou porci, s čímž Eli souhlasila. A na podruhé už se to baristovi povedlo a káva chutnala, tak jak má, s jemnou pěnou a krásným latte artem.
Nápoje od nás mají 4,5 bodu. Mínusové bodíky mají za flat white, to vyšlo až na druhý pokus 😊

Citronový cheesecake - Akorát velká porce, ozdoben borůvkou a čokoládou. Opravdu v něm byl cítit citron. Byl lehký, velmi dobrý a rozhodně by jsme si ho daly zase.
Verů zvolila ke kávě velmi jednoduchý a křehký zákusek v podobě perníku. Bylo moc fajn a příjemné, že perník nebyl suchý, naopak těsto bylo jemné a vláčné a Verů moc chutnal. Plus, měl v sobě kousky čokolády, tak aby pak nebyl dobrý.
Jídlu dáváme 5 hvězd z 5 a příště nás tu čekejte na zákusky zas.

Celkově dáváme kavárně přes malé drobnosti 5 hvězd z 5.
Tak jak se vám naše výprava do VNITROBLOCKU líbila? Nalákaly jsme vás. Dejte nám vědět váš názor na tento podnik.
Odkaz na oficiální stránku máte zde. Instagram samozřejmě nesmí chybět. Takže je tam prosím hledejte pod @vnitroblock

Vy se zatím mějte přenádherně a zase příště ahoooj.

VÝHODY:
      

   


Holky ze Zážitky na 4

Žádné komentáře:

Okomentovat