pondělí 20. ledna 2020

Recenze: 4 Pokoje



    

Ahojky, jsme zpět s dalším článkem (tentokrát již posledním z Brna) a vás zveme k jeho přečtení. Tentokrát se dozvíte ještě něco málo o dalším podniku z našeho výletu.
Jedná se o podnik, který se specializuje na snídaně a brunch, ale kávu zde také dostanete, jak moc dobrou se dočtete níže. Tuto restauraci najdete v ulici Vachova 6, 60200, Brno. Otevírací doba je velmi rozdílná den ode dne. V PO a ÚT je 07-03, ST a ČT 07-04, PÁ a SO 07-05 a NE 08-03. Dá se tedy říct, že jsou tam skoro pořád.
Interiér je tu krásný, stihly jsme si ho prohlédnout při placení, jinak jsme snídaly venku.

Mimochodem venku bylo jen pár malých kulatých stolečků. S nápoji a 3 velkými talíři jsme se vešly jakžtakž. Příště si vychutnáme interier s nějakým dobrým koktailem.


Interiéru dáváme rozhodně 5 hvězd z 5.

Obsluha byla moc, moc fajn. Hned po příchodu se nám na plno věnovali, mile se omluvili za nefunkční kávovar (navrhli jiné řešení nápojů) a objednávky i platby řešili s úsměvem.
Dáváme 5 hvězd z 5.
Rozpustnou kávu po ránu musely zvolit Veru a Jíťa. Kvůli jisté patálii nefungoval kávovar a tak nám jako útěcha byla nabídnuta káva alespoň tato. Šlo o čistě rozpustné kafe, které nepotěší ani nenadchne. Cukru bylo potřeba dost a vody, kterou jsme dostaly ke kávě zdarma, taky.


Cold Brew neboli studená káva. Chuťově byla káva silná, postupně ale s táním ledu už měla příjemnější chuť. Bohužel jí Eli nechala nedopitou, kvůli velikosti sklenice. Kávu nemůžeme hodnotit, tak alespoň tu Eli.

Dáváme 5 hvězd z 5.

Jídlo jsme zvolily všechny 3 stejné. Tedy vejce benedikt s roast beefem a klíčky (160,-). Eli zvolila lososovou variantu. Byl to náš poslední den a i tentokrát nás Brno na celé čáře překvapilo. Podle nás v tomhle městě mají všechno spešl. 😁 V Bavardu jsme ochutnaly french toasty z vánočky a tady vejce benedikt s hovězím masem, které bylo v podobě medium. Upřímně ta kombinace k sobě celkem šla hezky, ale po delší době, už toho bylo na člověka až, až, a musel končit. Chutí tam najednou bylo tolik, že už se to prostě nedalo. Některým z nás to vůbec nechutnalo a proto jsme to nedojedly. Pro příště asi raději zvolíme něco, co nám bude sedět víc. Nebo něco, kde je maso malinko více pečené.


Jídlu dáváme 4 hvězdy z 5.

Celkově dáváme 4,5 hvězd z 5.

Jaké máte zkušenosti z Brna vy? Stejné jako my, nebo jiné? Odkaz na ofiko stránku máte tu. Na insta je hledejte pod @4pokojebrno

Zatím se pro tentokrát loučíme, mějte se fajn a ahoj příště.


VÝHODY:
       

   

Holky ze Zážitky na 4


Žádné komentáře:

Okomentovat