sobota 18. ledna 2020

Recenze: Bavard cafe & bar



    

Máme pro vás zase další článeček z Brna, v pořadí třetí. Pohodlně se usaďte, jdeme na to.

Tentokrát se jedná o Bavard café, kam jsme zašly na snídani. Kavárnu najdete na adrese Poštovská 4, 60200 Brno. Otevřeno mají ÚT - PÁ od 7 do 17 a o víkendu od 9 do 17. V pondělí tam nechoďte, ťukali byste na dveře marně.

V kavárně můžete za hezkého počasí posedět venku, nebo uvnitř s přáteli nebo svým mazlíčkem. Pokud se vám tu nebude chtít být, nevadí, vezměte si kávu sebou.


Interiér je zde velmi zajímavý. Na zahrádce zde můžete posedět na paletách, uvnitř na kožených pohovkách a když sejdete po schodech dolu, najdete tam ještě více pohodlných míst k sezení. Hned při vstupu je bar, laděný do černá, celkem jsou ale všechny místnosti dobře osvětleny a je tu útulně.

Interiéru dáváme 5 hvězd.

Obsluha byla naprosto v pořádku, trochu déle jsme čekaly na objednávku, ale vzhledem k té náloži, co nám potom byla donesena, naše výtky zní do ztracena.


Takže za nás jasných 5 hvězd z 5.

Cappuccino bylo velmi jemné a lahodné s náznakem latte artu. Maličko cukru vše hezky doplnilo páč snídaně byla hodně sladká a kávu dělala více hořkou. 

Juice jsme si mohly vybrat ke snídani. Každá z nás zvolila jiný, ale všechny byly dobré.

Nápoje byly dobré, taktéž dáváme 5 hvězd z 5.


Všechny tři jsme zvolily stejnou sladkou snídani v podobě french toastů, které byly doneseny v ohromném množství a udělané z vánočky (to jsme ještě nikde neviděly) 😲. Javorový sirup, máslo, cukr a ovoce tvořily naprosté sladké nebe! Rozhodně jsme si snídani užily, jelikož jsme nikde takovou ještě neochutnaly.

Dáváme jasných 5 hvězd z 5.

Celkem má od nás podnik 5 hvězd z 5.

A co vy, ochutnali jste někde netradiční french toasty? Pokud ano, nechte nám v komentářích doporučení a my je zkusíme též ochutnat. 😉

Ofiko stránku máte tu. Odkaz na Instagram také přikládáme, hledejte je pod @bavard.brno.

Od nás je to dnes vše. Mějte se hezky a zase v sobotu ahoj.


VÝHODY:

      

   

Holky ze Zážitky na 4

Žádné komentáře:

Okomentovat