čtvrtek 23. ledna 2020

Tip na 4: CZE - Cà phê


Česká republika - Praha 7 - Holešovice



Ahoj všichni. Dorazili jste do stanice metra Holešovice a nevíte, kterou kavárnu zvolit pro váš odpočinek ? Co třeba právě tu, kterou vám v dnešním tipu představíme?

Podle názvu je vám to prakticky jasné. My o této kavárně slýcháme už dlouho, zvlášť o jejím interiéru, kávě a jídlu, které nabízí.

Tento podnik najdete na adrese U Průhonu 1156/9, 170 00 Praha 7-Holešovice. V pracovní dny tu mají Otevřeno od 8:00 do 21:00. O víkendech je to přesně naopak. Tedy od 9:00 do 20:00. Tak na to myslete.

 

My jsme sem zavítaly po jedné cestě mimo Prahu. A vzhledem k tomu, že jsme nutně tu kávu potřebovaly, rozhodly jsme se vyrazit právě sem, bohužel ve velmi nepříznivou hodinu pro nás. Bylo totiž pravé poledne a skoro všechna místa byla obsazena lidmi, kteří sem zašli na oběd. Naštěstí i my své místečko ukořistily a jako své polední menu jsme si vybraly pouze nápoj v podobě cappuccina (59,-)s tím rozdílem, že Eli do něj zvolila jiný tip mléka (15,-).

Chuťově byla káva jemná a vyvážená. Hezká byla nejen pěna, ale i latte art, který byl na kávě vytvořen. Cukr nebyl vůbec potřeba. Voda byla k dostání na baru zdarma, takže ani v tomhle nebyl problém. Za nás naprostá spokojenost.

 

Interiér je laděn do pastelových barev a celému prostoru dominuje stěna s květinami a růžová sedačka podél zdi. Hezká jsou i sezení u oken a nebo místa před kavárnou. Za pozornost stojí i rozlehlý bar.

Ani k obsluze nemáme žádné výtky. Rychlá, spolehlivá a ochotná. Takové jsou její vlastnosti.

Co vy a Cà phê ? Byli jste tu nebo se teprve chystáte?


Všechny odkazy máte samozřejmě tady - ofiko stránka tu. Instagram @ca_phe2018.

Od nás je to vše, díky moc za přečtení a příště čau.


VÝHODY:

       

Veru a Eli

Žádné komentáře:

Okomentovat