pondělí 27. ledna 2020

Recenze: Badminton Café



    

Welcome to the new article... Tentokrát vám neneseme mnoho pozitivního, ale pokud budete číst dále, zjistíte proč. 

Vždy se snažíme najít nějaké kladné body, jenže ne vždy to jde. A o jaké kavárně, že se to dnes bavíme? Jedná se o Badminton cafe, které svůj název nemá pro nic za nic. Opravdu si v této kavárně můžete zahrát badminton. Najdete ji na adrese OD Tesco, Přetlucká 3295/50, Strašnice, Praha 10


Nejlépe z autobusové zastávky Michelangelova nebo od metra Skalka, ale počítejte s 3 - 5 minutovou procházkou. Tento podnik jsme zvolily kvůli její přívětivé otevírací době. Ve všední dny mají od 7 do 23, o víkendu otevírají o hodinku později. A rozhodující podnět naší návštěvy byly rozhodně nově zavedené snídaně a na Prahu celkem nízké ceny.



Interiér je zde prostorný a moderní. Mají tu jak velkou pohovku, tak i malé stolečky pro jednoho. Nejvíc nás zaujaly krásné lustry a do černa obarvené stěny.

Velký bar + recepce je hned po levé straně při vstupu, můžete si tam prohlédnout zákusky a sendviče ve vitríně. Jakmile se usadíte, máte možnost sledovat hráče skrz velká skla..(hlavně nenápadně, ať hráčům nezkazíte štěstí).

Interiér byl moc hezký, takže dáváme 5 hvězd z 5.

Obsluha byla velmi zpomalená. Snídaně nám byly doneseny o 25 minut později a napadaly nás 2 otázky. Pokud nám je nepřinesou včas máme si je nechat zabalit nebo si je vůbec nebrat? Možná ta druhá varianta by byla asi lepší. Víc se dozvíte o našem zážitku níže. Za nás tedy obsluha pomalá, o úsměv se snažila (chápeme bylo celkem stále brzo ráno), dokonce jsme byly i párkrát dotázány, jestli je vše v pořádku.

Dáváme 3 hvězdy. Ta rychlost byla skoro smrtelná a to tam pomalu nikdo nebyl.

Btw. Dokonce i lidi, co přišli po nás, dostali jídlo dřív.

Horká čokoláda se šlehačkou (59,-) byla celkem prima. Velký šálek horké čokošky se šlehačkou po ránu moc mile zahřál. A cena byla k velikosti adekvátní.


Cappuccino (2x) bylo doneseno relativně "rychle" ku porovnání s jídlem. Šálky mohly být o něco větší, ale odpovídaly ceně. Kávovar se zřejmě pokusil sám o nějaký latté art, jelikož věděl, že obsluha se s ním rozhodně dělat nebude. Ale což, na chuti to nijak poznat nebylo. Káva jako taková byla docela dobrá. Stačilo přidat jeden sáček cukru a byla akorát.

Nápojům dáváme 4,5 hvězd z 5. 

Avotoast + salát za 95,- nebyl nic moc. Sníst se to sice dalo, ale člověk si musel snídani hodně dochucovat. K tomu všemu bylo avokádo kyselé a vajíčka, která mají být tekutá, tak nebyla. Tohle všechno - nedochucení, kyselost a vajíčka na tvrdo celý požitek z avotoustu pokazil. Salátek byl ok... Cena byla tedy k množství možná adekvátní, ale k hodnotě ze snídaně přemrštěná. Za Verů je to velká škoda, protože to mohlo být jinak velmi dobré. Znovu sem však už na snídani nikdy nepřijde.


Jíťa měla vejce Benedikt se salátem za (95,-). Z této snídaně má dost rozporuplné pocity. Na první pohled snídaně nad kterou se vám sbíhají sliny a nemůžete se dočkat až ji ochutnáte, ale... A zde je to velké ALE! Při prvním kousnutí se objevil první problém (tedy hned po tom, co se to Jítě podařilo ukrojit). Na jinak suchem chlebu byl vařený, pardon za to slovo, hnusný špenát. (A to jinak Jíťa špenát má ráda). Opravdu nebyl chuťové dobrý, zvláštně zapáchal a to nemluvíme o tom, že ve vejci Benedikt nemá co dělat. (Pokud víme dělá se i vegetariánská verze vejcí Benedikt - říká se jim vejce florentine a ty jsou právě dělány se špenátovou variantou bez uzeniny). Holandská omáčka se buď kuchařce těžce, velmi těžce nepovedla, nebo ani nevěděla, že tam patří. Zdrclé hrudkovité cosi, konzistencí mouky smíchané s máslem, chuťově cokoliv, co není holandská omáčka. A poslední perličkou bylo samotné vejce, kterému má téct žloutek. Myslíme, že fotka mluví za vše. Sem už na jídlo fakt ne. Btw. Tuhle kombinaci vejcí Benedikt a Florentine nás velmi překvapilo, vyděsilo a doufáme, že už ho nikdy nikde nepotkáme!

Croissant s máslem a marmeládou (45,-) byl ve srovnání se slanou snídaní u holek rozhodně lepší. I když si stejný croissant můžete koupit vedle v Tescu za 8 Kč, no a máslo s marmeládou se najde doma i tak... Nebyl to nejlepší máslový croissant, který Eli ochutnala a znovu už by si ho nedala. Kdysi dávno v nabídce měli i panini, které vás zasytí určitě víc a hlavně jsou chuťově dobré, takže radši panini než něco ze snídaňové nabídky prosím.


Jídlu dáváme 1 hvězdu z 5.

Celkem dáváme podniku 3 hvězdy. Víc asi není třeba. 

A co vy a vaše zkušenosti. Navštívili jste někdy něco, co vás odradilo od další návštěvy? Dejte nám vědět do komentářů.

Ofiko stránku máte zde. Instagram se nám bohužel nepovedlo najít.

Mějte se fajn a příště zase hojk.


VÝHODY:

       

   

Holky ze Zážitky na 4

Žádné komentáře:

Okomentovat