čtvrtek 16. ledna 2020

Recenze: V Melounovém cukru



    

Zdravíčko čtenáři. Jsme tu znovu a opět vás vítáme u článku z Brna. Kdo jste si mysleli, že jsme V Melounovém cukru nebyly, mýlíte se. Byly jsme tam a rovnou vám teď přinášíme naší recenzi.

Podnik najdete na adrese Františkánská 17, 602 00 Brno-střed

Otevírací doba je velmi příznivá. Po-pá 8:00-21:00, so - 9:00-20:00, ne - 10:00-19:00.

Zajít sem tedy můžete kdykoliv a ochutnat tu můžete cokoliv. Od kávy po různé drinky, vína a jiné alko nápoje.

Za hezkého počáska si klíďo můžete sednout ven na malou zahrádku. A rovnou vezměte sebou svého pejska.

Interiér jsme neměly moc možnost si prohlédnout. Jen jsme si tam odskočily zaplatit a frrr na vlak 😁. Co jsme stihly postřehnout, byl malý lehce stísněný prostor, s plakáty a fotkami po stěnách. Zahrádka venku (ty 2 stolky) byla klidná, protože je v zapadlé uličce, kde se moc lidí necourá. Interiér byl zajímavý a má 5 hvězd z 5


Slečna na první pohled byla trochu zmatená, ale usmívala se a nápoje nám na zahrádku donesla v pořádku. Platily jsme na baru, což taky dopadlo dobře, příště bychom sem zavítaly znovu. Dáváme 5 hvězdiček.

Cappuccino tu dělají opravdu velmi dobré a cenově příznivé (za 45,-). Povedený byl i latte art a chuť, ta byla skvělá, nehořká, prostě a jednoduše lahodná. Doporučujeme!

Ledové cappuccino tento den Eli potřebovala jako vzduch! A naprosto splnilo očekávání, navíc krásný hrnek a lahodná pěna jen doplnily příjemné ráno.

Dáváme 5 hvězd z 5.

Jídlo jsme zde bohužel žádné neochutnaly nýbrž jsme tu byly opravdu jen na skok. Ale něco malého k nakousnutí tu rozhodně najdete nebojte.


Celkem tedy dáváme 5 hvězd z 5.  

Tak co? Nalákaly jsme vás na tuhle cool brněnskou kavárnu? My doufáme, že jo. Dejte nám vědět o vaší návštěvě.

Odkaz na oficiální FB stránku máte tady. Samozřejmostí je i Instagramový profil, který tu nesmí chybět. Hledejte je pod @vmelounovemcukru

Pokud se lákačka nepovedla nám, třeba vás osloví přímo oni.

Zatím ahoj a příště zase na viděnou u dalšího článku.


VÝHODY:
      

   

Holky ze Zážitky na 4

Žádné komentáře:

Okomentovat