sobota 4. ledna 2020

Recenze: Kočičí kavárna - Karlín (Nově přesunuta na Staré město)



    

Ahoj, vítáme vás u další recenze na kavárnu, tentokrát opět kočičí.

Kam šly jen Veru s Eli a Jíťu s sebou nevzaly. Zrádkyně! 😁 A o jaké, že kavárně se to tu bavíme? Jedná se o Kavárnu Kočičí. Najdete jí na adrese Křižíkova 264/22, Praha 8 - Karlín, 18600. Aktuálně byla kavárna přesunuta na adresu Michalská 430/3, 110 00 Staré město. Konkrétně do historického domu U Zlatého Kohouta. Otevírací doba je stejná. 

Vstup byl 25,- za osobu. Otevřeno mají kupodivu jen od čtvrtka do neděle každý den od 11, ve čt a ne do 20, v pá a so do 21.


Mimo útulného prostoru plných kočiček, si tu můžete vychutnat například skvělé zákusky a samozřejmě kávu.

Zaprvé, mají zde dvě patra, hned při vstupu po levé straně jsou točité schody, které vedou dolů (kde je mimochodem více míst k sezení). Hned naproti vchodu vidíte bar a vitrínu se zákusky. Interiér je celkově takový...kočičí 😄 Pocitově se zdá, že se nacházíte v kočičím podzemí - cihlové zdi a strop, dřevěné stoly a železné židle. Mají zde ale i pohodlné pohovky, líbily se nám obrazy na zdech a nákresy. Super byla také oddělená místnost pro kočičí obyvatele. V té měli svůj záchodek, tím pádem nebyl v podniku žádný zápach.


Interiér od nás dostává 4,5 hvězdiček.

Obsluha byla neuvěřitelně pozitivně naladěna. Bylo vidět, že slečna opravdu zbožňuje kočičí mazlíčky, kterých bylo v kavárně hodně. Na objednávku jsme sice čekaly o trošku, déle, ale to nevadí, alespoň jsme měly možnost pobavit se s kočičími obyvateli.

Obsluze dáváme 5 hvězd z 5.

Cappuccino (60,-) bylo moc dobré, cukr nebyl třeba a i lehký latte art se objevil. Takže za Verů spokojenost.


Latte chutnalo jako klasické latte, Eli dostala veeelký hrnek! Cukr také nebyl třeba, navíc v kombinaci s cheesecakem … 😊

Nápojům dáváme 5 hvězd z 5.

Brownies se šlehačkou (60,- + 10,-) bylo hrozně moc, moc super. Brownies bylo ohřáté, tudíž tekuté a hrozně moc fajn. Se šlehačkou labužnické kombo. Za Verů se tohle brownies stává konkurentem Kavárny pod lipami. Naše recenze zde


Čokoládový cheesecake byl moc dobrý, navíc také bezlepkový. Byl politý čokoládovou polevou, posypaný kakaem a jahoda navrchu. Eli se nemohla dočkat až ho sní.
Jasných 5 hvězd z 5.

Celkově si od nás tento podnik vysloužil 5 hvězd z 5. Upřímně musíme říct, že se nám zde líbilo více, než na Smíchově. Odkaz na naší recenzi tu.

A jak jste na tom s kočičími kavárnami vy? Máte spíše rádi kočky nebo psy? V tomhle se docela lišíme, jelikož Jíťa upřednostňuje psy, Veru s Eli zase kočky. Takže to je i důvod, proč Jíťa holkám návštěvu kočičí kavárny bez ní odpustila. 😊

Odkaz na oficiální stránku máte zde, na insta je hledejte pod @kavarnakocici .

Mějte se moc fajn a zase příště ahoj.
VÝHODY:

      

   

Holky ze Zážitky na 4


Žádné komentáře:

Okomentovat