sobota 1. února 2020

Recenze: COFFEE BREAK & CAKE



    

Ahoj všichni. Vítáme vás v novém měsíci a rovnou i u nového článku. Dneska spolu s námi zavítáte do malé roztomilé kavárny na Albertově. Možná již z popisku víte, možná také ne, ale nechceme vás napínat dlouho, a proto rovnou pojďme na to.

Přesná adresa kavárny zní – Na Slupi 9, 128 00 Praha 2-Vinohrady.

Otevřeno zde mají od pondělí do pátku od 7:30 do 18:00. O víkendu sem nechoďte, je tu totiž zavřeno. Druhou jejich pobočku najdete na adrese Husinecká 2, 130 00 Praha 3-Žižkov. Sem můžete zajít každý den včetně víkendu.

Kavárnička má za hezkého počasí i zahrádku, kde je možné také posedět. Pokud budete chtít mít jasné místo, zvolte si rezervaci. Z nabídky je tu toho opravdu mnoho. Od horkých nápojů – kávy, čaje, tak po velmi krásné a chuťově dobré zákusky a jiné dobroty.


Interiér byl spíše menší, s decentní výzdobou. Velkou část místnosti zabíral bar. Přesto však byl interiér hezký, Eli prý připomínal Žižkavarnu. Hudba hrála potichu, a i repertoár písní byl příjemný. Za nás 5 hvězd.

Obsluha byla extra milá! Úsměv, rychlost a servis, všechno top! Slečna zvládala obsluhovat i takeaway objednávky 😊 Jasných 5 hvězd z 5.


Moccaccino (63,-) bylo opravdu velmi, velmi dobré, cukr nebyl potřeba, latte art nechyběl. Celkově tento horký nápoj potěšil a zahřál, jak vizuálně, tak i na duši.

Cappuccino (55,-bylo dobré, po ránu krásně probudilo. Jedna lžička cukru a kafe bylo výborné.

I nápoje mají 5 hvězd z 5.


Z jídel jsme ochutnala alespoň jedna z nás. Eli ráno sáhla po bábovce. I ta Eli moc, moc chutnala. Rozhodně 5 hvězd z 5.

Celkově dáváme 5 hvězd z 5.

Od nás je to dnes vše. Znáte tento podnik? A chodíte sem rádi? Dejte nám vědět.

Odkaz na Instagram máte zde - @coffeebreakandcake.

Mějte fajn den, rovnou celý týden a zase příště ahoj.


VÝHODY:

       

   

Holky ze Zážitky na 4

Žádné komentáře:

Okomentovat