úterý 24. března 2020

Recenze: Café Jen



    

Krásné, překrásné pondělí. Vítejte u nového článku. Tentokrát spolu zamíříme do kavárny na Praze 10.

Prvotním cílem byla kavárna Tvoje máma. Tam však bylo plno, a proto jsme se rozhodly zajít do Café Jen, která se nachází pár zastávek od prvního podniku.

Café Jen hledejte na adrese Kodaňská 37, 101 00 Praha 10-Vršovice. Otevřeno mají od pondělí do pátku od 7:30 do 18:00 o víkendu tu jsou od 9:00 do 16:00.

Zajít sem můžete nejen na skvělé snídaně jako my, ale také si tu můžete vybrat z odpoledního menu.

 


Kavárnička je poměrně malá. Většinu prostoru zabírá bar, a stolečků je zde opravdu málo. Navíc jsou hodně vedle sebe. Eli to trochu připomnělo Coffee Room.

Dávejte pozor na schody, při vstupu totiž musíte hned sejít pár schodů dolů. A když odcházíte -> dveře se otevírají k vám, je to tedy celkem nebezpečné a máte z toho dost blbý pocit, zvlášť když si myslíte, že spadnete ze schodů. 😁


Líbilo se nám okýnko a kytky, hezky svítilo slunko a vytvářelo tak velmi útulnou a příjemnou atmosféru.

Interiér hodnotíme 4,5 z 5.

Obsluha zde byla velmi milá, slečna se nevtíravé několikrát zeptala, zda máme vše, co potřebujeme. I přes to, že nepřekypovala úsměvy na ni nebylo vidět, že by jí něco obtěžovalo nebo jí byl nějaký zákazník na obtíž.

Obsluze dáváme 4,5 hvězd z 5. Ten úsměv nám tam prostě chyběl.



Cappuccino 3x (60,-) všem moc chutnalo. Latte art nechyběl (labuť!) a bylo potřeba jen trocha cukru. Takže moc super za nás všechny! A dáváme 5 hvězd z 5.

Kokosové French toasty z loupáku (140,-). V prvotní chvíli z toho měla Verů obavy. Avšak bylo to velké překvapení. Chutě šly velmi hezky k sobě. ovocné pyré, mátový cukr a samotné kokosové toasty. Prostě perfektní kombinace a za Verů ohromné doporučení.


Eli i Jíťa zvolily míchaná vajíčka (95,-). Míchaná vajíčka pod 100,- najdete v Praze málokde. Navíc takovou porci. Salátek s hořčicovou zálivkou a 2 kusy chleba (jeden byl s pomazánkou a pažitkou) perfektně doplňovaly celé jídlo. Naprosto top snídaně! Rozhodně velmi bohatá. Vyvážená co se týče chutí, barev i vitamínů. 

 

Jídlu dáváme 5 hvězd z 5. 

Celkově dáváme 4,5 hvězd z 5. 

Věděli jste o tomto podniku? Odkaz na náš článek o ranních otevíračkách kaváren máte tu.

Odkaz na jejich Insta - @cafe_jen, ofiko stránku máte tu

Mějte se hezky a zase příště ahoj.

VÝHODY:

       

   

 

Holky ze Zážitky na 4

Žádné komentáře:

Okomentovat