úterý 31. března 2020

Recenze: Cafe +



    

Vítejte v Brně. Bloumáte kolem a hledáte živé, hezké a pohodové místo? Co třeba kavárna v knihovním klubu? Že nevíte oč jde? Tak se na to pojďme podívat trochu blíž.

Kavárnu najdete na adrese Kobližná 70/4, 602 00 Brno-střed. Jde o kavárnu, která patří pod nakladatelství knihovnicka.cz. Konají se tu různé zajímavé akce spojené s knihami, jako třeba autorská čtení.

Otevřeno mají po - pá: 8:00 - 22:00, v sobotu od 10:30 do 16:00. No a v neděli je tu zavřeno.

Dělají zde čerstvé dezerty, praží tu kávu a pokud nebudete mít chuť zrovna na to, sáhněte třeba po skleničce dobrého vína.

Druhou pobočku Cafe + najdete v Olomouci.

Obsluha byla velmi příjemná. Kvůli plné kavárně měla trochu více práce, ale i tak vše zvládala s přehledem.

Dáváme 4,5 hvězd z 5.

Interiér je jednoduchý a není zde moc místa. Malé stolečky jsou poměrně blízko vedle sebe. Za nás tu bylo dost lidí a seděly jsme hned u baru (kde navíc byla i fronta). Jinak hodně lidí sem přichází za skvělou čtecí atmosférou, pro posezení s knížkou nebo nějakým časopisem.

Interiéru dáváme 4 hvězdičky z 5.

Veru tu ochutnala domácí limonádu s lesními plody, která v krásném letním počasí skvěle osvěžila. Cena byla kolem 30 korun, což bylo naprosté překvapení! V nápoji byly čerstvé kusy lesního ovoce, které sice bylo těžší ze sklenice dostat, za to i tak bylo velmi dobré. Jíťa si dala to samé a má stejný názor jako Veru.

Dáváme 5 hvězd z 5.

Pohárek zakysané smetany s ovocem byl další osvěžující bombou za velmi nízkou cenu. Chuťově bylo vše naprosto vyvážené a lehké a když to teď píšeme, chceme si to dát znovu!

Eli si zvolila toast s hermelínem a brusinkami, byl levný a dobrý, akorát pro rychlou svačinku!

Jídlo hodnotíme plným počtem. Tedy 5 hvězd z 5.

Celkově dáváme 4,5 hvězd z 5.

Oficiální stránku najdete tu. Instagram jsme nedohledaly. Tak snad vám to nevadí.

Znáte tento podnik ? Napište nám to do komentářů. A prosím omluvte naší absenci fotek, ale my byly tak moc pozitivně v šoku, že jsme nic nefotily.

Těšíme se na vás zase příště.

Mějte se moc fajn a ahoj.

VÝHODY:


       

   

Holky ze Zážitky na 4 

Žádné komentáře:

Okomentovat