úterý 7. dubna 2020

Recenze: BISTRO&CAFÉ DEPO 2015


    

Zdravíme ještě naposledy z Plzně. Poslední zastávkou naší návštěvy byla kavárna DEPO2015. A jelikož nás tento prostor naprosto uchvátil, musíme o něm povědět i vám.

Cesta k němu je dlouhá, ale stojí za to! Najdete ji na adresa: Presslova 14, 301 00 Plzeň 3-Jižní Předměstí. Dojdete k ní hezkou procházkou kolem řeky a jste tam za chvilku, stejně jako my. Otevřeno mají takto.

Po - Pá 8:00 - 22:00

So 10:00 - 22:00
Ne 10:00 - 18:00

Lehce matoucí může být najít vchod, ale po troše orientace mezi jejich zvláštními květináči a jste tam 🙂.


Milujeme industriální kavárny, v Praze třeba VNITROBLOCK nebo Kavárna co hledá jméno. V Plzni ale mají kavárnu na úplně jiném levelu. Nejen, že si řeknete Sakra Wow, ale zároveň se nemůžete hnout z místa, jak vás toto všechno paralyzuje. Nám se hrozně moc líbila stěna plná květin, které byly vloženy mezi paletami, rozkošné stoly a židle, umělecká díla na stěnách, rozlehlý bar a hlavě ohromný prostor, který já krásně vzdušný a prostorný.

BTW.: Vidíte jak je to místo fotogenické?
Za nás jasných 5 hvězd z 5.

Slečna za barem byla milá, rychlá a usměvavá. Kontakt byl minimální, proto nemáme ani co dodat. S donesením kávy taky nebyl žádný problém. Za nás 5 z 5.
Cappuccino (52 Kč). Cappuccino bylo moc dobré, trocha cukru stačila a byla to paráda. Rozhodně nejlepší, co jsme v Plzni ochutnaly.

 

Super cena za sójové mléko (jenom 6 Kč), což Eli potěšilo a cappuccino za ní bylo výborné.

I tady dáváme 5 hvězd z 5.

Jídlo jsme zde bohužel neochutnaly, tak třeba příště. Jídlo tedy nehodnotíme.

Celkově však dáváme 5 hvězd z 5.

Máte rádi spíše takovéto kavárny v industriálním stylu, nebo klasické, kde má všechno svůj řád? Nám se líbí oboje, protože každá má svůj styl. Klidně se nám pochlubte svým názorem v komentářích.

Webovou stránku máte zde. Mrkněte i na jejich Insta, najdete je tam pod bistrocafe_depo.

I dnes je to vše, my vám děkujeme a příště zase ahoj 😊.

VÝHODY:


       

   

 

Holky ze Zážitky na 4

Žádné komentáře:

Okomentovat