úterý 3. března 2020

Tip na 4: CZE - Můj šálek kávy

Česká republika – Praha 8 – Karlín

Můj šálek kávy


Ahoj, ahoj, ahoj, vítejte u nového Tipu na 4. Tentokrát vám přinášíme postřehy z kavárny s příhodným názvem Můj šálek kávy.

I my jsme sem zašly na šálek kávy. Zvolily jsme cappuccino a lívance.

Tento podnik najdete na adrese Křižíkova 386/105, 186 00 Praha 8-Karlín, otevřeno tu mají po celý týden a kromě neděle je otevírací doba stejná. Od Po do So je to tedy od 9 do 21 hodin, v neděli pak od 10 do 18.

Mimo fajn jídlo a úžasnou kávu tu mají taky hrozně super obsluhu. Možná jednu z nejlepších, kterou jsme zažily. Vše nám bylo doneseno včas. Stůl pro nás taky našli (my sami jsme ho neviděly, jak byl malinký) a v neposlední řadě se o nás hezky postarali, i když tu bylo narváno k prasknutí.

 

Z nápojů jsme obě sáhly po šálku horkého cappuccina (60,-), s hezkým latte artem. Chuťově káva byla lahodná a jemná. Jediné co, kvůli sladkému jídlu, nám káva v puse zhořkla a tak jsme si jí mírně doslazovaly.

Za Eli cappuccino bylo dobré, jediná nepříjemná věc je vysoká cena za rostlinné mléko - 20 Kč. Z nabídky zde můžete ochutnat i filtrovanou kávu, čaje, limonády a také jejich speciality.


Lívance s hruškovým pyré, sušenými brusinkami a zakysanou smetanou (145,-) byly moc super. Podle Eli jsou to nejlepší lívance, které kdy ochutnala. Porce byla tak akorát a chutnaly opravdu výborně!

Podle Verů v nich něco chybělo. Byly dobré, jen to chtělo něčím ozvláštnit, třeba skořicí. To by potom chuť hrušek opravdu vynikla. Jinak vše bylo výborné a my si opravdu nemá na co stěžovat.

Co vy a tento tip? Znáte kavárnu? Odkaz na oficiální stránku máte tady. Na Instagramu je hledejte pod @mujsalekkavy. A nezapomeňte mrknout na naší recenzi jejich sesterské kavárny - Místo. Odkaz tu

Od nás je to pro dnešek vše. Doufáme, že jsme vám přinesly něco nového pro navštívení.

Mějte se moc fajn a zase příště ahoj.

VÝHODY:

       

Verů a Eli

Žádné komentáře:

Okomentovat