úterý 14. dubna 2020

Recenze: Schovaná kavárna


    

Ahoj všichni, vítejte ve Schované kavárně. Ano, byly jsme v Plzni a i tento podnik byl jeden z mnoha na našem seznamu. 


Najít jí můžete na adrese Zbrojnická 6, 301 00 Plzeň 3.


Otevřeno tu mají od pondělí do pátku od 8:00 do 18:00. V sobotu je to od 10:00 do 18:00 a v neděli je zde zavřeno. 

Samozřejmě si tu můžete dát od malých zákusků až po snídaně. Vzít sebou můžete mazlíčka a pokud bude narváno, jako když jsme zde byly my, rozhodně doporučujeme udělat rezervaci. 

 

Interiér nás zde ničím moc nezaujal. Míst ale bylo dost, nechyběl i dětský koutek (vedle kterého byl i námi zvolený stůl), hodně květináčů s rostlinami, knížek a obrazů na zdech. Židle bohužel nebyly pohodlné, menu - minimalistické a náš stůl - docela malý pro 3 talíře a kávu pro každou z nás. 

Naše osobní poznámka: Záchod byl hezčí než samotná kavárna...

Interiér hodnotíme 4 z 5 hvězdiček.


Slečna byla mírně chaotická a s tácem v ruce vypadala trošku roztřeseně, ale ani jednou nic neupustila a za to má pochvalu. Byla milá, usmívala se a pro objednávku si přišla velmi rychle. Co se týče obsluhy, nemáme co vytknout.

Hodnotíme 4 hvězdami z 5. 

Z nápojů jsme každá vybírala pečlivě. Jasná byla cappuccina a překvapivě u Eli Batch Brew. 

Obě cappuccina (60,-) byla docela dobré. Cukr byl potřeba, alespoň troška. Jinak vše bylo v pořádku. 


Eli zde ochutnala Batch Brew (50,-), což je překapávaná káva. Nebyla kyselá, chuťově spíše jemná a přitom dostatečně silná. Nechyběla na stole voda, což je velký plus.


Nápoje hodnotíme 5 z 5.

Míchaná vajíčka (59,-) + (16,-) šunka. Ze všech snídaní vyhrála asi Eli. Za prvé - za tuto cenu to byla dobrá porce, za druhé - na míchaných vajíčkách se nedalo nic zkazit, takže s chutí byla Eli spokojená. Nechyběl i salátek a toasty. 


Wafle (45,-) byla veganská, bylo v ní velmi, ale velmi cítit kvásek (alespoň myslíme, že to byl kvásek). Bohužel vzhledově to také nebylo příliš dobré. Borůvky (19,-) byly mražené (i když v supermarketech jsou již k dostání čerstvé, i ve slevě) a zakysaná smetana (15,-) byla dost řídká. Chuťově tomu něco prostě chybělo. A už si to asi nikdy neobjednáme. Jediné co hodnotíme kladně, je možnost výběru přísad, které chcete na jídle mít.


Při prvním pohledu na palačinku (35,-) Jíťu napadlo jen: "A kde je zbytek?" Porce byla opravdu malá a tím, že byla donesena na velkém talíři, tak působila ještě menší. Palačinka chuťové nebyla špatná, prostě klasická palačinka s nutellou (24,-), kterou si zvládne na pánvi udělat každý. K tomu zmrzlina (24,-), donesena v malé misce. Tak trochu byla očekáváná palačinky s nutellou a zmrzlinou na jedno talíři, ne palačinka s nutellou a zmrzlina k tomu vedle. Co se dá dělat. Chuťově neurazila ani nenadchla.


Jídlu bohužel dáváme 3 hvězdy z 5. 

Celkově dáváme kavárně 4 hvězdičky z 5. 

Spíše vám sem na snídaní nedoporučujeme jít, ale na rychlé kafe - klidně!

 

Chodíte sem rádi? Nebo máte jiné favority v Plzni. Dejte nám vědět i váš názor.

Odkaz na ofiko stránku máte tu. Na Insta je hledejte pod @schovana_kavarna.

Od nás je to pro dnešek vše. 

Mějte se moc hezky a příště zase ahoj. 


VÝHODY:

       

   

 
Holky ze Zážitky na 4
 

Žádné komentáře:

Okomentovat