úterý 30. června 2020

Tip na 4: CZE - Amorino/TRVALE UZAVŘENO

Česká republika - Malá Strana - Praha 1


Angelato



Ahoj, ahoj, ahoj. Vítejte u dnešního nového článku. Po delší době jsme tu s menším tipem, kam vyrazit za lahodnou, pravou italskou zmrzlinou ve tvaru růže. 

Tyto Zmrzliny neboli Gelata jsou tvořeny jen z těch nejvíce kvalitních surovin. Každý květ může být tvořen jinou příchutí. To vše před vašimi zraky tvoří školení zmrzlináři. V zmrzlinách nehledejte umělé příchutě ani barviva. Vše je mícháno z přírodních surovin, tak aby se chuť co nejvíce rozvinula po ochutnání. Zbytek velmi zajímavého příběhu podniku najdete zde - na jejich oficiálních stránkách.


Vámi zvolenou růži můžete doplnit makrónkou. 

Co nás velmi zaujalo je možnost si na stránce Amorina zkusit vytvořit svou Gelato růži. Podél stránky pak máte i hodnoty, jaké váš výběr obsahuje. Takže pro všechny, kdo si hlídají svou váhu je vhodné zavítat před objednávkou sem.

  

I kávu jsme zde ochutnaly. A je opravdu vynikající. Šálek horkého latte nebo cappuccina vám zde opravdu zpříjemní den. K tomu krásný výhled na kostel sv. Mikuláše na Malé straně a trubička jako pozornost podniku. Co více si přát že?


Možná jen tu cenu, která je tu krapet trochu větší, hlavně za rostlinné mléko...Tak se na to připravte. 

Pokud chcete vidět více fotek, nezapomeňte se mrknout na jejich instagramový profil - amorino_cz.

Od nás je to dnes vše. Jaký zmrzlinový podnik je váš nejoblíbenější? A případně jakou příchuť si dáváte nejčastěji ?

Mějte se moc hezky, užívejte prázdnin, hodně zmrzlin a příště zase ahoj. 

VÝHODY:

     

Holky ze Zážitky na 4

Žádné komentáře:

Okomentovat