sobota 4. července 2020

Recenze: The Oat Bar


    

Ahoj všichni! Karlín je plný kaváren, ale dnes vám povíme něco o úplně novém podniku. Jmenuje se The Oat Bar a hlavním posláním tohoto místa je nabízet zdravé a rychlé snídaně a obědy.

Najdete zde různé sladké a slané ovesné kaše, jogurty skyr, zdravé dezerty a samozřejmě kávu, smoothie a limonády. V nabídce jsou i vegetarian\vegan\gluten free varianty.


Přesná adresa je Thámova 13 a nejlépe se sem dostanete pěšky od stanice metra\tramvajové zastávky Křižíkova.

Kavárna je otevřena Po-Pá 8:00 - 15:00.

Interiér podniku nás velmi překvapil. Podle fotografií jsme měly pocit, že bude kavárna větší. I proto nás velmi překvapilo, když jsme kavárničku navštívily osobně a zjistily jsme, že je celkem malinká. I tak je podnik velmi krásný. Designově vyšperkovaný s mnoha světýlky a doplňky. Co nás velmi zaujalo, bylo velké stropní světlo. Samotný bar pro přípravu přesných pokrmů je poměrně velký. Nepočítejte však s tím, že je tu mnoho míst k sezení. Spíše naopak. Jsou tu pouze 2 stolečky (barové) a jedna lavička + možnost malého posezení venku. Berte to spíše tak, že je byl tento podnik vytvořen jako TAKE AWAY místo, kde si svou snídani dovezete spíše sebou, než že se jí budete snažit zdlábnout tam.


Proto interiéru dáváme 4,5 hvězd z 5.

Obsluha byla milá. Byla tam i sama majitelka a taky slečna, která jí pomáhala. S objednáním a placením nebyl problém, jen malá poznámka, že se s majitelkou domluvíte pouze anglicky. Dáváme 5 z 5 hvězd.

Cappuccino (59,-) jsme si daly obě 2 (Jíťa i Verů). A oběma káva velmi chutnala. Káva byla jemná, trocha cukru také nevadila, mimochodem káva je zde od Doubleshotu.


Kávě dáváme 5 hvězd z 5.

Z jídel jsme zvolily kokosovou kuličku (49,-). Malá kulička o velikosti vánočního cukroví z ovesných vloček a praženého kokosu. Má výraznou kokosovou chuť, nejvíce nám připomínala raw kokosovou tyčinku. Takže asi takto. Kulička nás nenadchla ale ani neurazila a asi by nám nedělalo problém dát si jí znovu, když bychom měly chuť na malou svačinu.


Strawberry Cheesecake ovesná kaše (159,-) vypadala moc hezky, čerstvé jahody a domácí slaný karamel byly na talíři moc přitažlivé. Ale ani Jíťa ani Verů ovesným kaším neholdují. I tak jsme si řekly, že jí ochutnáme a upřímně nebylo to vůbec špatné. Kvůli karamelu nám však přišla příliš sladká a poté už trochu bez chuti. Proto jsme tuto sladkou, zdravou snídani nechaly pro Eli, které moc chutnala.


Jídlo si od nás vysloužilo 4,5 hvězd z 5.

Celkem dáváme 4,5 hvězd z 5.

Mrkněte na jejich Instagram a Facebook pro inspiraci @theoatbarprague nebo navštivte Wolt pro doručení jídla z The Oat Baru až k vám domů.

Dejte nám vědět, co vy a zdravá jídla. Co snídáte nejčastěji? Jsou to ovesné kaše nebo jiné dobroty?

Od nás je to dneska všechno, mějte se hezky a uvidíme se zase příště.

VÝHODY:

       

   

 

Holky ze Zážitky na 4

Žádné komentáře:

Okomentovat