sobota 6. června 2020

Tip na 4: CZE - Café Waffle

Česká republika – Praha 2 – Vinohrady

Café Waffle

Ahojky všichni, máme tu nový Tip na 4. Po celkem dlouhé době jsme navštívily další waflárnu v Praze. Tentokrát jsme však zamířily do podniku, který se prozatím stále řadí mezi nováčky v Praze. 

Café Waffle najdete na adrese Francouzská 230/10, 120 00 Praha 2-Vinohrady. Otevřeno tu mají každý den o 9 do 19. Upozorňujeme že podnik nepřijímá platbu kartou, tak na to prosím myslete, až se sem vydáte. 

Podnik je celkem maličký, ale příjemný a hezký. Vychytaly jsme místo hned u okna, což nás potěšilo. 


Obsluha byla milá a krom placení, kdy si paní nevšimla, že jí místo 20,- podávám 50,-, bylo vše naprosto v pořádku. 

Káva (Cappuccino  - 60,-) nebyla vůbec špatná, pokus o latte art byl, ale jako vždy, tohle do hodnocení nezařazujeme. Chuť byla prostě dobrá. Na Flat White se Eli těšila a byla nakonec spokojená. (Foto v úvodu)


Waffle byly poměrně malé. Za 1 zdobenější waffli (Verů měla Brunch waffle, Eli - waffle Caprese) jsme daly 159 Kč, což nám přijde úsměvné, ale upřímně asi takhle. S tímto poměrem cena/kvalita/kvantita jsou na tom všechny waflárny v Praze podobně. 

Jistým faktem také je, že je zde pouze pár variant na výběr a tudíž rozhodnout se pro jednu konkrétní waffli je těžké, zvlášť pokud jste vybíravý.

 

Plusové body přidáváme za lepkové i bezlepkové varianty a také za možnost wafle pro vegetariány. 

Takže celkově asi takto, podnik nenadchne, ale zároveň ani neurazí. Jídlo je tu moc dobré, jen ta cena oproti velikosti nás trochu mrzí. Interiér je moc fajn a podobně je na tom i obsluha. 

Odkaz na jejich Facebookovou stránku máte tady. Na insta je hledejte pod @cafewafflecz

Od nás je to dnes vše, vy se zatím mějte moc krásně a zase příště ahoj! 

VÝHODY:

     

Verů a Eli
 

Žádné komentáře:

Okomentovat