úterý 2. června 2020

Recenze: Løype


    

Ahoj ahoj! Dnes pro vás máme recenzi na neobvyklé místo! Je nám jasné, že určitě znáte nějakou kočičí kavárnu, ale slyšeli jste už o kavárně pro psy. Jestli ne, tak jste na pravém místě. Tato kavárna/obchod je hlavně věnovaný psům a jejich majitelům!🙃

Do této kavárny můžete zavítat se svým mazlíčkem, káva a zákusky jsou tu pro vás a hračky a jiné dobroty - pro 🐕‍🦺.Løype café je spojením kavárny a zvířecího e-shopu. Také zde probíhají různé akce, je možné se přihlásit na psí výlet nebo na lekci s instruktorkou.

Løype café se nachází v ulici Budečská 14, v Praze-Vinohradech. Nejlépe se sem dostanete z tramvajové zastávky Jana Masaryka. Je zde více kaváren a na některé máme sepsané recenze (Kavárna & Cukrárna Elvíra, Slow café, The Kavárna a mnoho dalších).

Otevírací doba je následující:
Po–Pá: 10:00–20:00
So: 10:00–18:00

Interiér kavárny je velmi malý, rozdělen na 2 místnosti. My jsme si sedly v té první naproti pokladně, jelikož ve druhé probíhalo školení. Mimo míst k sezení tu mají plno poliček a věšáků s hračkami, dobrotami a výbavou pro psí návštěvníky k zakoupení a rozhodně mají páníčci, ale i čtyřnohý mazlíčci z čeho vybírat.


Interiéru dáváme 4,5 hvězdy.

Obsluha byla velmi milá, i když to mohlo být lehce zkreslené, protože znala Marťu (naší spolužačku a kamarádku - rozhovor s najdete zde). Co ale bylo fajn, i když měli plno, tak nám slečna donesla židličky k jinému stolku, kde byl původně jen gauč. Několikrát se nás zeptala, jestli něco nepotřebujeme či jestli máme všechno. Takže slečně s klidem můžeme dát 5*.

Cappuccino - 50,- bylo celkem dobré. Trochu cukru, kávu jen vylepšil. Podle Verů byla cena velikosti a chuti kávy odpovídající. Rozhodně však už pila lepší.


Grepová obrovská limonáda za 55,- 600ml (malá 45,- 250ml). Limonáda s plátky pomeranče. Byla opravdu obrovská. :O Jako fakt moc, ale byla moc dobrá. Klidně bych si jí dala znovu, jen bych jí vypila pomaleji.

Ledová káva se 2 shoty kávy chutnala dobře a byla podána ve vysoké sklenici s brčkem.

Cafe Latté je další nápoj, který jsme měly a žádné negativní připomínky nebyly.

Nápoje hodnotíme 5 z 5.

Na nic mimo pití jsme neměly chuť, ale třeba příště :)

Celkově podniku dáváme 5 hvězd z 5.

Odkaz na Instagram máte tu @loype_cafe a mrkněte i na jejich web.

Celkově si myslíme, že je to super nápad spojit obchod s kavárnou, a věříme, že je to populární místo pro majitele pejsků!

Napište nám kam se svým mazlíčkem chodíte vy!

Mějte se fajn a uvidíme se zase příště u nového článku!

VÝHODY:

       

   

 

Holky ze Zážitky na 4

Žádné komentáře:

Okomentovat