úterý 7. července 2020

Recenze: Letec espresso bar


    

Ahoj všichni, vítejte u našeho nového článku. Jestlipak víte, kam Vás vezmeme na kávu dnes? Ano podle názvu víte správně. Jde se do Letce, sesterské pobočky naší oblíbené Emičky.

Letec najdete na adrese Šimáčkova 908/17, 170 00 Praha 7-Holešovice. Otevřeno zde mají od pondělí do soboty. Každý všední den je zde otevřeno od 8:00 do 18:30. O víkendu, tedy v sobotu, je zde otevřeno od 10:00 do 18:00.

Kavárna nabízí útulné malé prostředí, kde lze s kafíčkem a něčím dobrým posedět. Sebou můžete vzít i svého mazlíčka a je jedno jestli to bude váš partner nebo pes, či kočka.


Samotná nabídka je celkem široká. Nejen nápojů, ale i sladkých dobrot, které se každý den tvoří čerstvé a s láskou.

U interiéru jsme opravdu nečekaly, že je to tu tak malinké. Při vstupu je hned po levé straně bar, kde se objednává. Nejvíc se nám líbily teplé barvy, rostliny, krásná podlaha (foto výše) a mramorové stolečky. Kvůli malému vnitřnímu prostoru jsme se musely posadit na "zahrádku"(stůl uprostřed ulice).

Interiéru dáváme 4,5 hvězd z 5.

Paní byla lehce nepříjemná, evidentně neměla svůj den, nebo alespoň my měly takový dojem. Žádný úsměv, spíše trochu otrávený výraz. I přesto byla objednávka vyřízena vcelku rychle. Dokonce nám byla donesena i k venkovnímu stolečku. Z výrazu slečny však nebylo poznat, zda jsme si pro objednávku měly zajít sami nebo ne.


Dáváme 4 hvězdy z 5.

2x cappuccino, každé za 50,-. Bylo moc dobré. Trochu silnější, ale dobré. Cukr, jak už nás znáte, se hodil a samozřejmě latte art nechyběl. Opět nás také dostaly šálky, nad kterými jsme se rozplývaly ještě cestou na tramvaj.

Eli si dala Batch brew! Velký hrnek dobré kávy a také ceny. Není co vytknout.

Kávě dáváme 5 hvězd z 5.


Brownies - 49,90,- bylo lahodné. Chyběla nám však šlehačka, která v nabídce bohužel nebyla. Brownies bylo teplé, ale při pobytu venku celkem rychle zchladlo. I tak nám velmi chutnalo. Jedinou větší výtkou je, že by měli dávat stejně velké porce, zvláště pak, pokud je nesou ke stejnému stolu.

Jídlu dáváme 4 hvězd z 5. Ochutnaly jsme i lepší.

Celkem dáváme podniku 4 hvězdy z 5. Bohužel naše očekávání byla mnohem větší.

Odkaz na jejich insta máte zde na jejich oficiální stránku se dostanete tudy.

My Vám děkujeme, že i dnes jste k nám zavítali na kousek počtení a inspirace, kam je možno vyrazit.

Dejte nám vědět, kde naposledy jsme byli vy a zda vám tam chutnalo.

Mějte se moc fajn a zase příště ahoj.

VÝHODY:

       

   

 

Holky ze Zážitky na 4

Žádné komentáře:

Okomentovat