sobota 15. srpna 2020

Tip na 4: CZE - Ella má kávu

Česká republika - Štěchovice


Ella má kávu


Ahoj všichni milí! I dnes jsme si pro vás připravily pouze jeden krátký, za to moc hezký tip na 4. Tak pojďme na to.

Pokud rádi objevujete něco nového, podnik s velmi hezkým názvem Ella má kávu, vás jistě uchvátí. Tato neobyčejná kavárnička/pekárnička a zároveň nádhernej boho obchůdek v jednom si vás získá svým prostředím, vstřícností a jídlem. Zvláště díky tomu obchůdku s mnoha doplňky do bytu vás podnik může zmást. Ale opak je pravdou.

I zde můžete získat výbornou kávu, zákusky, zmrzlinové poháry nebo třeba čerstvě upečené bagetky, bagely a další dobroty.


Příjemným zpestřením jsou pak právě dekorativní předměty, není u nás návštěvy, kdy bychom se z tohoto místa nevrátily alespoň s jedním květináčkem.

Příjemné posezení je jak uvnitř podnik, tak i na zahrádce před i za podnikem. Vzadu je to však více klidnější a pohodovější, alespoň podle mě. Před kavárnou je zde velký ruch kvůli dopravě. Možnou výhodou je tak jedině výhled na řeku Vltavu a most přes ní.

 

Obsluha podniku je vždy příjemná a milý. I s velkými požadavky vyjdou vstříc. A věřte mi, když sem jednou za čas vyrazíme, malé objednávky to rozhodně nejsou.

Během našich návštěv jsme zde ochutnaly mnoho, různé druhy kávy od cappuccina, přes latte, espresso po afogato - kávu s kopečkem vanilkové zmrzliny.

Podobně to je i se zákusky a dobrotami. Ochutnaly jsme zde bagetky, bagely, dortíky a zmrzlinové poháry. Vše doporučujeme všemi deseti.

 

Rozhodně doufám, že zde bude chutnat i vám. Stejně tak jako mé rodině.

Odkaz na jejich ofiko Facebookovou stránku máte zde.

Mějte moc fajn, užívejte zbylých prázdnin nebo případného volna a zase příště ahoj!


VÝHODY:

      

Za holky ze Zážitky na 4, Verů

Žádné komentáře:

Okomentovat