sobota 19. září 2020

"Ne"tip na 4: CZE - Restaurace Karlštejnská Terasa

Česká republika - Karlštejn
 Restaurace Karlštejnská Terasa 


Ahoj všichni, po extra, extra dlouhé době tu pro vás máme náš "ne"tip na 4. Asi si teď pokládáte otázku, proč o tom píšeme. No, je to jednoduché. Chceme Vám ukázat, že existují i podniky, kde to prostě není ok. A tady to rozhodně ok nebylo.

Začněme exteriérem (alespoň něčím pozitivním), moc se nám líbila mini zahrádka před restaurací, tak malinká s výhledem na hrad! Boží že. No Interiér už takový úplně nebyl. Dětský koutek tmavý, spíše jak vězení v perníkové chaloupce, než koutek na hraní, toalety trochu zapáchající, rozpadající se nábytek (Jíťa si chudák přiskřípla prsty do sedátka u židle když si ji chtěla posunout).

K jídlu asi takto - Verů zvolila sphagetti pomodoro. Ty celkem ušly, ale žádná hitparáda to teda nebyla 135,-. Chuťově celkem dost česneku. Jinak poměrně zbytek ok. (Foto v úvodu)

Jíti burger se očividně škvařil celý, páč ta houska byla z půlky na uhel. Požádala paní, která nás obsluhovala o propečené maso. Po donesení jídla se ohradila, že je jídlo spálené a místo omluvy, nebo nějakého logického vysvětlení, jí bylo řečeno, že když chtěla burger propečený, tak ať si nestěžuje, protože tohle rozhodně spálené není, že je propečený, jak chtěla a jestli s tím má jako problém... Tón byl jasný: zkus si ještě chvíli stěžovat a jídlo máš v klíně.



Limči (pomeranč, grep) 45,- byly celkem dobré, překvapením byly skleničky ke karafám, ze kterých by se dalo hezky pít, kdyby k nim byly dány brčka. Zarážející však bylo ovoce v limonádě, kdy v pomerančové limče plavalo kolečko citronu a naopak v grepové půlky pomeranče. Nemělo by to být spíše naopak?

Obsluha arogantní, v podivně oblečeném stylu (ale to nechme být raději). Chováním drzá a hádavá (podle všeho houska u burgeru, který Jíťa měla, nebyla spálená --> Více výše). A závěrem okradačská, kdy ve chvíli, kdyby si Verů nevzala účtenku, by rázem přišla o 78,-. Tato velmi milá obsluha totiž naúčtovala Verů stejnou cenu jako stálo Jíti jídlo a myslela si, že se pravděpodobně na nic takového nepřijde. S vracení peněz to pak byla komedie hadr, kdy očividně "zmatená a dotčená" obsluha netušila kolik to vlastně má vrátit peněz.

No, za nás asi padne tato věta a to: UŽ NIKDY VÍC. Tohle nám jako zážitek dostatečně stačilo. Naše mínus, že v pondělí byly všechny podniky pod hradem Karlštejn uzavřeny a ještě větší naše mínus a kravina, že jsme se dříve nepodívaly na hodnocení na Googlu.

Odkazy vám sem dávat nebudeme, jestli si podnik chcete najít, hledejte podle názvu.

Za nás je to dnes vše. Mějte se krásně, jeďte na Karlštejn, ale rozhodně né sem a zase příště Ahoj u dalšího článku. Snad už více pozitivním.

VÝHODY:

   

Verů a Jíťa

Žádné komentáře:

Okomentovat