sobota 12. září 2020

Tip na 4: CZE - Cukrárna Paloma

Česká republika - Průhonice
Cukrárna Paloma



Krásný víkend vážení. Vydáváte se na výlet do Průhonic, ale nevíte, kde se stavit na něco sladkého? Nebojte jste tu správně.

Tento podnik se nachází nedaleko Průhonického zámku a zajít sem můžete na sladké snídaně a zákusky, ale třeba stejně jako my i na zmrzlinové poháry nebo jen zmrzlinu do kornoutku.


Otevřeno tu mají od pondělí do neděle, vždy od 8:00 do 19:00.

Obsluha byla moc fajn, milá a pohotová a my nemáme co vytknout.

Interiér kavárničky byl menší, ale krásný, bohužel nemáme fotografii, tak mrkněte na jejich stránky. Překrásný byl hlavně strop. My jsme využily sezení venku na krásných židličkách.

Z nápojů si můžete zvolit kávu, čaj nebo domácí limonádu stejně jako my.

Levandulovo-maracujová limča (75,-) byla velmi osvěžující, možná právě kvůli kyselosti, které měla dostatek. Bohužel levanduli cítit nebylo. Rozhodně už Verů ochutnala lepší limči.


Limonáda z červeného ovoce (75,-). Nenechte se zmýlil stejně znějícím džusem od značky Relax. Je to jiná chuť, přesto velmi dobrá. Sladká s mírně nakyslou chutí, rozhodně po celém dni osvěžila.

Karamelový pohár - 3 konečky (2x čokoládová zmrzlina, 1x vanilková), šlehačka (115,-). Poháry byly ohromné. Verů sáhla po karamelovém a více smetanovém oproti Jítě, která zvolila pohár ovocný. Karamelový byl velmi lahodný, porce ohromná, ale i tak ho Veru snědla celý.
Ovocný pohár Karamelový pohár

Ovocný pohár (115,-) byl tvořen kopečky zmrzliny chuti hrušky, rybízu a granátového jablka. Navrch byl kopec šlehačky s jahodovým topinkem. Zmrzlina byla spíše sorbet, velmi dobrý. Ale díky tomu měla Jíťa úplně zmrzlý žaludek plný vody, takže zmrzlinu nedovedla, zbylo ji malinko v misce.

Co nás velmi lákalo byly také zákusky, které na první pohled jsou možná dražší, ale vzhledově také vypadají velmi luxusně a rozhodně musí být naprosto vynikající. Tak třeba příště.

Odkaz na ofiko stránku máte zde. Na Instagramu je hledejte pod @paloma_pruhonice.

Znáte? Navštěvujete? Dejte nám vědět.

Mějte se moc fajn a příště zase ahoj.

VÝHODY:

      

Verů a Jíťa


Žádné komentáře:

Okomentovat