úterý 13. října 2020

Recenze: Cafe Ritual


    

Ahoj všichni a vítejte v Poděbradech. Lázeňském městě, kde je možné odpočívat a navštěvovat podnik s názvem Café rituál.

Podnik se nachází na adrese nám. 5. května 890, 290 01 Poděbrady.

Otevřeno tu mají od po celý týden. O víkendu si však trochu přispěte, otevírají zde až na 9 hodinu ranní.

Dát si zde můžete snídaně (které nás sice úplně neohromily), nápoje a zákusky.

 

Interiér nám tu přišel velmi pěkný. Hned jsme si oblíbily obrovské zrcadlo na jedné ze zdí a krásné stylové lustry. Hned při vstupu si všimnete baru uprostřed místnosti a velkých oken. Celkem tu byla příjemná atmosféra, i když stolečky byly trochu namačkané na sebe 😊

Interiéru dáváme 5 z 5.

Oba pánové byli milí, na požádání nám otřeli stůl (ne od Covidu, ale od kafe) a dokonce se i zajímali o to, jestli máme vše, či jestli nám chutnalo.
Za nás 4,5 * z 5.


Verů a Jíťa zvolily cappuccino (48,-). Bohužel káva měla kyselou chuť, cukr byl potřeba celkem dost. Poté však byl nápoj velmi dobrý a po ránu skvěle nakopnul.
Jíťa souhlas i s Veru. Káva byla třeba dosladit. Normálně už kávu ani nesladíme, přesto jsme se tady s cukrem dostaly na chuť, kde jinde cukru netřeba.

Flatwhite (71,-) - S kávou byla Eli spokojená. Pro ranní probuzení dvojitá porce espressa a trocha mléka byly tak akorát.


Nápoje si vysloužily 4 hvězdy z 5.

Francouzský vaječný toast (92,-) zní velmi dobře, ale v reálu to byl klasický toast -> šunka-sýr. Salát na straně byl ok, jedině Eli nechutnala zálivka.. Za tuhle cenu jsme čekaly víc.

Vaječné burgery (92,-). Jednalo se o dva mini burgeříky, po kterých byl stále trochu hlad. Jedna houska (klasická mini, ne burgerová) byla posypaná kmínem a jedna mákem. Mák ok, ale kmín? 😖 V jedné části bylo i celkem dost pepře. Jídlo nebylo špatné, ale určitě by si ho Jíťa znovu neobjednala. Prostě nezaujme, neurazí.


Avo toast (99,-) byl ohromné zklamání. V jídelním lístku je fotografie velkého opečeného chleba s avokádem a slaninou. Místo toho nám na stole přistály dva slabé plátky toustového chleba. Slanina byla přesušená, možná trochu spálená. Bohužel avokádo a vejce bylo posypáno hoooooodně pepřem. To vše zkazilo dojem ze snídaně, která jinak mohla být velmi dobrá. Co také zamrzelo bylo rozdělení slaniny a vejce každé na jeden toust. Přeci avotoast je nejlepší nakombinovaný. Proto jej Verů snědla jen z části. Příště rozhodně zvolí jednu z lepších snídaní. Třeba sladkou , jako jejich domácí dorty.

Jídlo tedy velká škoda a má od nás pouze 3,5 hvězd z 5.

Celkově dáváme podniku 4 hvězdy z 5.

Co vy a snídaně v tomto podniku? Znáte? Byly jste a jak jej hodnotíte vy?

Odkaz na jejich ofiko stránku máte zde.
Instagram @cafe_ritual.

Mějte se krásně a příště zase ahoj u nového článku nebo recenze.



VÝHODY:

       
   
 

Holky ze Zážitky na 4

Žádné komentáře:

Okomentovat