sobota 10. října 2020

Tip na 4: CZE - Kavárna Vincaffe

Česká republika - Praha 3 - Žižkov
Vincaffe


Ahoj, ahoj, ahoj. Vítáme vás u našeho dalšího tipu na 4, ano, znovu si čtete jen krátké doporučení. Na tento podnik jsme dostaly tip a velmi rády ho sdílíme i vám.

Vincaffe je podnik s menším interiérem a ohromnou zahradou, na které se odpočívá velmi krásně, protože je schovaná ve vnitrobloku budov.

Nejvhodnější dopravou je tramvaj. Vystoupíte na zastávce Husinecká a odtud je to pak pár minut pěšky.

Otevřeno zde mají od pondělí do soboty vždy od 9:00 do 23:00. Pořádá se zde mnoho akcí, autorských čtení, besed a mnoho dalšího. Více se dozvíte na jejich sociálních sítích.

Tato malá rodinná kavárnička vám nabídne nejen výborná jídla od snídaní po obědy až k malým pokrmům. Ale i výbornou kávu nebo třeba vína.

My jsme zvolily, po velmi dlouhé době, moccacino. Káva byla naprosto lahodná s jemnou pěnou a latte artem. Naprosto nás nadchla. Samozřejmostí u nás byl cukr do kávy, protože se nám zdála trochu hořčejší. Navíc nás potěšilo, že nám obsluha sladila barvu hrnečku s barvou oblečení.


Míchaná vajíčka byla skvěle připravená a ochucená. Nebyla přesušená ani moc tekutá a šunka jim dodávala akorát slanost. Zelenina byla vítaný bonus. To samé pečivo.

Lívance s jablečným pyré byly pravou volbou pro snídani. Jídlo bylo obrovské a po krátké chvilce bylo jasné, že je Verů nedojí. Chuťově však byly naprosto vynikající. Vše krásně skloubené a už teď bychom na ně nejraději zašly znovu. I cena byla velmi příznivá a potěšila.


Odkazy na Instagram @vincaffe a jejich oficiální stránku, máte zde.

Povězte nám jestli Vincaffe znáte a máte ho rádi. My jsme si ho opravdu velmi oblíbily a těšíme se na další návštěvu.

VÝHODY:

      

Verů a Jíťa

Žádné komentáře:

Okomentovat