sobota 31. října 2020

Tip na 4: CZE - Bistro Ledce

Česká republika - Ledce
Bistro Ledce


Ahoj a krásný podzimní víkend. Přináším vám nový tip na 4. Tentokrát se jedná o podnik Bistro Ledce. Adresu podniku máte víše.

Zajímavostí rozhodně je, že toto bistro není jako jiné. Najdete ho v budově stodoly s výhledem na pastviny v malé vesnici Ledce. Narváno zde, v období kdy je bistro otevřeno, mají pořád. Doporučujeme je sledovat na jejich Instagramovém profilu @bistro_ledce nebo na jejich Facebooku. Zde vás informují nejen o sezóně bistra, ale také o otevírací době, obsazenosti a menu, který ten den připravují.


Rozhodně je vhodné si do bistra zavolat a udělat si rezervaci.

Já jsem s rodinou však do bistra vyrazila na poslední chvíli a bez rezervace a také se pro nás místo našlo. Není to však samozřejmostí a je rozhodně lepší rezervaci mít, abyste poté nebyli zklamaní, že na vás nedošlo.

z jídel jsme ochutnali jejich burger, brambory s kuřecím masem, dýní a smetanovým přelivem (omlouvám se, ale nevzpomenu si na název) a také kávu, limču a pivko.


Brambory byly vynikající. Jídlo zasytilo a bylo to přesně to, co v té chvíli uklidnilo naše hladové žaludky. Všechny chutě k sobě náramně seděly a prostě.. Mňam.

Burger byl také moc dobrý a spolu se salátkem Coleslaw byl hezky vyvážený.

Káva byla moc dobrá. Jejich dodavatelem je pražírna Mamacoffee. Káva nebyla hořká, naopak byla příjemná, s lehkou pěnou a latte artem. (Foto v úvodu)

Limča už byla trošku horší, z počátku to spíše připomínalo citronový jar, ale budiž.

A k pivu jsem dostala jen kladné informace, takže asi dobré.

Obsluze podniku klobouček, protože to jak se museli ohánět, to jsem jim vůbec nezáviděla. Plno lidí a ještě si pamatovat objednávky, to chce kousek odvahy. Samozřejmě chápeme i počáteční zmatky a rozhodně se nezlobíme za spletení objednávky, protože v tom chaosu lidí nám bylo jasné, že se to stát může.

Ještě bych se ráda zmínila o interiéru. Udělat ze stodoly bistro zní jako hrozně super nápad. Různé židličky venku před bistrem i uvnitř, vše ve dřevě. Světýlka... Rozhodně chápeme to kouzlo, zvláště pak pokud se zde konají svatby.

Co mě však velmi překvapilo bylo uskladnění balíků sena ve stodole/bistru při ukončení sezóny. To se mi už jako varianta pro gastro místo úplně nelíbila.

Co vy a tento podnik. Znáte ho? Byli jste zde? A jaký názor na něj máte vy. Za mě moc hezké prostředí, až na pár drobností o kterých píšu víše.

Mějte se moc fájn. Všechny odkazy máte také nahoře a u dalšího článku zase příště ahoj.

PS: Skočte se mrknout k místnímu kostelíků, to kouzlo starých časů rozhodně má.

VÝHODY:

     


Za Holky ze Zážitky na 4, Verů

Žádné komentáře:

Okomentovat