úterý 3. listopadu 2020

Recenze: Bistro Café Laskavá

    

Ahoj, ahoj, ahoj. Jak jinak byste chtěli strávit hezký den, než v laskavé atmosféře laskavého podniku s laskavými nápoji a jídlem? Samozřejmě, jedině laskavě.

Dnes vás vezmeme na jídlo do nádherného Bistra Café Laskavá. Najdete ho na adrese Anglická 390, 120 00 Vinohrady. Otevřeno zde mají každý den od 8 do 8, ale pozor! Otevírací doba se jistě ještě může změnit. Informace čerpáme z oficiálních stránek podniku v době, kdy je vyhlášen nouzový stav a také veškerá protiepidemická opatření.

V normálním období sem můžete vyrazit po-so 8-21; ne 8-20.

Na jídlo sem můžete zajít posedět (mimo dobu epidemie samozřejmě). Jinak asi využijte okénko. Sebou do bistra můžete vzít vašeho čtyřnohého kamaráda nebo jen tak tam posedět s přáteli. A je jedno jestli sem zajdete na snídani, oběd nebo vínko na večer.


Interiér je opravdu krásný a hlavně tematický. Na stěnách jsou v jedné spojené linii nápisy jako LÁSKA, KÁVA, LASKAVÁ... Všeobecně působí tamní prostředí velmi útulně. Naproti dveřím dominuje obrovský bar, který je zároveň dekoračním doplňkem celého bistra. Vše je doplněno několika rostlinami. Rozhodně je to místo, kam si dojdete spíš odpočinout, možná pracovat, ale rozhodně v tom žádný stres nebude. My se rozhodly za tento úžasný design dát Laskavé 5 hvězd z 5.

 

Obsluha byla v podniku hrozně moc fajn. Pozorná, rychlá a vtipná. K tomu asi není co více říkat. Slečně dáváme plný počet hvězd tedy 5 z 5.

Kakao (40,-) bylo hezkou alternativou za kávu, na kterou jsme ten den rozhodně neměly chuť. Příjemně v deštivém dni zahřálo, sladce chutnalo a ještě v něm byl latte art. Prostě perfektní nápoj pro začátek líného dne. A rozhodně nechutnalo jako Granko v Kočičí kavárně. 😅 Kakaíčko má 5 hvězd z 5.


French toasty s ovocem a vanilkovou omáčkou (145,-) byly naprosto delikatesní. Jakože vážně. Jemná chuť omáčky (trochu jako šodo), french toastů a ovoce byla prostě top strop. Pokud někdo neví a má chuť na sladký, tak sem prostě musíte. Za Verů jasnej plnej počet.


Bagel s trhaným masem (175,-). Tak trochu to předčilo očekávání. Ne dobře, hodně to předčilo očekávání. Jídlo výborné a rozhodně se sem na něj Jíťa ještě někdy vrátí! V bagelu bylo již zmíněné trhane kuřecí maso, salát (bez rukoly 😍), rajče, cibule, slanina a vejce. Celé to bylo přiklopené vrchní částí bagelu, který měl na sobě roztátý sýr. Rozhodně první volba, pokud tam půjdete na slané jídlo.


Jasných 5 hvězd z 5 a ještě víc.

Celkově dáváme podniku plný počet bodů. tedy 5 z 5.

Co vy a toto bistro? Znáte ho, chodíte sem? Dejte nám to vědět do komentáře.

Odkaz na jejich Instagram máte zde - @bistro_cafe_laskava. Případně je najdete i na Facebooku.

Ps: Až se to zase všechno povolí, jsme v bistru jako na koni, protože LASKAVÝHO BENEDIKTA prostě chceme!

Mějte se krásně a zase příště Ahoj!

VÝHODY:

        
   
 

Holky ze Zážitky na 4

Žádné komentáře:

Okomentovat