sobota 7. listopadu 2020

Recenze: Restaurace Family Hotel Okoř



     

Zdravíme. Po pořádném výletu, pořádný oběd. Tentokrát jsme zavítaly na Okoř. Jelikož všude byla otevírací doba od října zavřeno, nebo podle počasí a nálady, tak jsme vsadily na jistotu.

Došly jsme do Family Hotelu Okoř, který má i svou vlastní restauraci. Městskou hromadnou dopravou se tam dostanete v pohodě, autobusová zastávka Okoř je 200 metrů od hotelu. Pokud by chtěl jet někdo autem, doporučujeme hodit do navigace adresu Okoř 23, 252 64, Praha - Západ. Otevřeno mají 7 dní v týdnu 12:00–23:00 (v neděli otevřeno do 22:00).


Interiér podniku je velmi hezký. Hned při vstupu se ocitnete v menší chodbě, která je hezkým pohodlným místem. Chodbička je laděna do světle růžové a spolu s vintage nábytkem a plno květinami šlo o velmi příjemný prostor. Samotná restaurace je ve světlých barvách, nejen zdi, ale i nábytek. Za nás super, ale jelikož jsme byly i v jiných podnicích s naprosto božím interiérem. Dáváme 4,5 hvězd.


Paní, která nás obsluhovala, byla moc milá. Pití nám dala hned do ruky a jídlo nám nabídla, že donese na zahrádku. A ani jsme nečekaly tak dlouho, jídlo jsme měly na stole skoro hned. Pří odnášení talířů s námi dokonce vtipkovala. Takže si myslíme, že 5 hvězdiček si určitě zaslouží.

Malinová limonáda byla domácí. Z počátku chutnala jen jako voda se šťávou, ve které plavaly kousky ovoce. Po delším rozmíchávání se zdál nápoj chuťově lepší, ale žádná bomba to nebyla, navíc tam bylo až moc malinových semínek. Za Verů i Jíťu tedy nic moc a klidně by daly pouze 3 hvězdičky.


Burger moc dobrej. Ohromná porce, která se skoro nedala sníst. Spolu s tím nálož steakových hranolek a dosti pálivá omáčka v mističce, která klidně mohla být nahrazena něčím nepálivým. Zpět ale k burgeru. Ten byl krásně propečený, šťavnatý a plný zeleniny a skvělé, nepálivé omáčky.


Jíťa s názorem Veru úplně tak souhlasí. Burger výborný, propečený dle našeho přání. Zelenina a omáčka super. Co bylo překvapením byla studená BBQ omáčka v mističce vedle k hranolkům. Lepší by byla teplá, ne studená, ale ještě lepší by byla tatarská omáčka.

Jen kvůli té pálivé omáčce co byla navíc k hranolkům dáváme 4,5 hvězd z 5.

Celkově od nás podnik má 4 hvězdičky z 5.

Oficiální stránku hotelu máte zde. Na Instagramu je hledejte pod @familyhotelokor.

Už jste viděli Okoř nebo se teprve chystáte? My vyrazily teprve nedávno. Pokud se chcete dozvědět více o tipech na výlety okolo Prahy, mrkněte sem (článek brzy). Jinak si užijte zbytek dne a uvidíme se u další recenze.

VÝHODY:
        
   
 

Holky ze Zážitky na 4

2 komentáře:

  1. Ahoj. Máte zkušenosti s těmito zažítkama https://coolzazitky.cz/panska-jizda/479-beerbike-praha-doba-trvani-1-5-hodiny-pocet-osob-5-9-lokalita-praha.html ? Je to Beerbike v Praze. Předem díky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, zkušenost s tímto zážitkem úplně nemáme, bohužel úplně pivko nevyhledáváme. Ale děkujeme za tip.

      Holky ze Zážitky na 4

      Vymazat