sobota 19. prosince 2020

Recenze: Oh Deer bakery


    

Ahoj a krásnou sobotu. Doufáme, že se máte krásně, užíváte si už zimního počasí a adventního času a jste zdraví.

Dnes jsme si pro vás připravily článek o podniku Oh Deer bakery, který najdete na třech adresách a to:




Takže pokud vás přepadne mlsná v blízkosti těchto třech míst, víte kam zajít.

Otevírací doba je na obou pobočkách podobná, ale kvůli aktuální situaci ji zde psát přímo nebudeme. Mrkněte tedy na oficiální stránky podniku případně na sociální sítě.

Odkazy budete mít dané níže.

A teď k tomu, co zde za dobroty si můžete dát. Jde o croblihy - neboli o donuty a koblihy v jednom. Uvnitř croblih najdete různé náplně.

A věřte, máte na výběr z mnoha druhů. Spolu s croblihou si můžete koupit i kafčo, takže taková pochoutka s sebou do práce na sváčku --> ideální.

Interiér jsme stihly prohlídnout jenom v rychlosti, vše jsme si vzaly s sebou do pěkných krabiček. Je tu dost místa, aby si člověk vybral svoji croblihu, všechny varianty jsou vystaveny na dlouhém baru/vitríně?, v pozadí jsou dřevěné police s krabicemi. Za zmínku stojí i krásný vstup dovnitř, jak na Bělehradské tak i na jiných pobočkách.

Interiér je docela minimalistický a dostava od nás 4,5 hvězd.

Obsluha v pobočce na ipáku byla v pořádku. Žádné problémy nenastaly. Jen nás trochu mrzí, že jsme nedostaly krabičku na 2 kousky (i přes to, že ji mají na Instagramu i jsme s ní viděly lidi jít venku po ulici), ale musely jsme si vzít 1 a 1. 🤷 Vysvětlení žádné nebylo, ale co se dá dělat. I tak je to krásných 4 a půl hvězdičky.


Pití
Kávu ani jiný nápoj jsme zde neochutnaly. V době koronavirové jsme chtěly podpořit více podniků (přesněji Lights coffee - odkaz na recenzi tu) a tak jsme se pro nápoj vydaly jinam. Tak snad příště. Kávu tedy nehodnotíme.

Jídlo
Verů zvolila Croblihy: Pistácie --> Pistáciový topping s náplní z malinové marmelády (79,-) a Malina --> Topping z malin s náplní z citronového krému. (79,-). Obě tyto croblihy byly moc dobré. Pistácie teda mnohem, mnohem víc, protože citronový krém v malinové croblize byl moc kyselý a bohužel tolik nezaujal a nezachutnal. Příště má Verů v plánu sáhnout po jahodové.


Lotus --> Topping ze sušenek Lotus a karamelového krému z mascarpone s lískoořískovou náplní (79,-). Za Jíťu tahla varianta nic moc. Lotus sušenky jsou dobré, ale lotusová krobliha se jim moc nepovedla. Jako druhou vyzkoušela Jíťa: Raffaello --> Topping z bílé čokolády a kokosu s mandlovou náplní. Perfektní! Je to jako velká raffaello kulička. 😍 Moc mňamkozní!

Maffaello --> Malinová rafaello
Eli jako milovnice malin a zároveň kokosu si zvolila příchuť s názvem Mafaello! Měl to být ráj v puse, ale bohužel se k Eli dostala dost suchá krobliha 😥 A náplň byla čokoládovo-oříšková a trochu kyselá.. něco jako ferrero rocher krém ale růžové barvy. Takže bohužel velké zklamání..

Kvůli smíšeným pocitů z těch všech chutí dáváme 4,5 hvězd z 5.

Celkově dáváme podniku 4,5 hvězd z 5.

Mnohokrát děkujeme, že nás čtete i v této nelehké době. Je moc fajn, že máte chuť a elán vyrážet do terénu a že podporujete podniky v těchto časech.

Odkaz i na tuto pekárničku samozřejmě přikládáme. Jejich oficiální stránka je zde. Na Instagramu je pak najdete pod @ohdeerbakeryczech.

Od nás je to pro dnešek vše. Mějte se krásně a užívejte krásné vánoční doby.

PS: Vážně doporučujeme přečíst si na stránkách podniku jejich příběh.

VÝHODY:
        
   
 

Holky ze Zážitky na 4

Žádné komentáře:

Okomentovat