sobota 2. ledna 2021

Tip na 4: CZE - Čerstvě pražená káva

Česká republika - Praha 1

Čerstvě pražená káva 

Truhlářská 33, 110 00 Petrská čtvrť

Krásné odpoledne všem, vítejte nejen u nového článku, ale také v novém roce. Doufáme, že i nadále se tu budeme potkávat u článků z kavárenské prostředí, ale také prostřednictvím našich výletů a dalších tipů. Tento článek si pro vás připravila Eli, tak vám doporučujeme hodit nožky nahoru, udělat si čerstvou kávu a nechat se nalákat do dalšího pražského, kavárenského podniku.🌟

Ahooj, dnes bych Vás chtěla seznámit s kavárničkou nebo spíše s prodejnou kávy na Novém městě. Podnik nabízí vždy jen čerstvě praženou kávu, a vždy vám zde poradí jak s výběrem horkého nápoje nebo zrnkové kávy domů. Nachází se kousek od Palladia v ulici Truhlářská (Truhlářská 33, 110 00 Petrská čtvrť).

Zavítat sem můžete ve všední dny od 9 do 17h, a v sobotu od 10 do 17h (samozřejmě vzhledem k vládním nařízením se otevírací doba může lišit).

Nabídka je zde rozmanitá, můžete si koupit nejen kvalitní kávu ale i čokoládu, čaje, baristické pomůcky a nebo přístroje pro alternativní přípravu kávy doma. Při vstupu po pravé straně je barový stůl a vlevo jen 2 stolečky, místnost je opravdu malinká ale naprosto krásná.


Při první návštěvě jsem si dala horkou čokoládu s chilli a byla výborná, ne tak hustá ani vodová, perfektní konzistence. Podruhé (což bylo ještě v létě) jsem si objednala Double espresso na ledu, potřebovala jsem aby mě káva probudila.


Ceny jsou tu odpovídající kvalitě a ráda sem chodím i za nějakými novými znalostmi. Baristů se můžete ptát na cokoliv, rádi vás tu seznámí s kávovou kulturou.


Nabízejí zboží i přes e-shop, tak přidáváme odkaz (tady) pokud vás to zaujme.

Co mají na mlýnku často zveřejňují na svém Instagramu, tak když tak mrkněte @cerstve_prazena_kava.

A to je ode mě vše, užívejte dny v novém roce, buďte zdraví, starejte se o sebe navzájem a zase příště ahoooj 💓.

PS: Napište, které výdejní okénko navštěvujete nejčastěji. My se třeba inspirujeme a vyrazíme tento podnik podpořit taky.

VÝHODY:

     

Za holky ze Zážitky na 4, Eli

Žádné komentáře:

Okomentovat