sobota 20. února 2021

Recenze: Cathedral Café Lounge & Restaurant



    

Zdravííííčkooo! Jsme tu zase a tentokrát z krásné kavárny v Praze v centru historického města.

Ze Staroměstského náměstí je to jen kousek, přesněji na adrese Týnská 11, 110 00 Staré Město. Otevřeno mají každý den od 9 do 21 hodin. Ceny jsou zde klasicky pražské, takže počítejte s lehce vyšší cenou.

Interiér této kavárny je prostě skvostný! Decentní, ale zároveň velmi romantický. Jednoduchá světýlka v podobě žárovek zavěšených nad stolečky. Kovový nábytek je rozmístěn po podniku tak, aby každý měl svůj malý koutek soukromý. Mnoho místností, některé působí trochu temněji, ale za to velmi útulněji. Za nás velmi velmi krásný podnik za každého ročního období.
Interiér hodnotíme rozhodně 5 hvězdami.


Obsluha zde byla velmi milá a ochotná. Tentokrát v kavárně nebyl žádný zákazník a zdálo se, že celá místnost je naše 😁 tak jsme si moc užily rychlý a bezproblémový servis, bez čekání a s úsměvem.
Obsluze dáváme 5 hvězdiček.

Cappucino (69,-) měly Verů a Jíťa a oboje bylo moc dobré. Jeden sáček cukru dostačující. Latte art byl možná jen náznakem, ale na jeho kvalitě to rozhodně nic nezměnilo.


Bohužel v nabídce nebylo žádné bezlaktózové mléko, tak Eli si tentokrát objednala Americano (59,-), aby se vyhnula nápojům s klasickým mlékem. V nabídce měli kávu z Doubleshotu, tak se nebylo čeho bát a americano chutnalo tak jak má. (překvapením ale bylo, když Eli dostala ke kávě extra dózičku s klasickým mlékem 😂).

Nápoje hodnotíme 4,5 hvězdami z 5.


Z nabídky zvolila jídlo pouze Verů a byly to lívance. Lívance s borůvkovým přelivem (139,-) byly celkem dobré. Rychle doneseny, lehce pocukrované, s trochou borůvkového přelivu. Je fakt, že Verů již ochutnala lepší, ale i tyto stojí za ochutnání. Jen škoda té vyšší ceny. V poměru porce a ceny bohužel zklamání.


Jídlu dáváme 4 hvězdy z 5.

Celkově hodnotíme Cathedral Café 4,5 hvězd z 5.

Celkem tu byla moc příjemná atmosféra a určitě se sem ještě vrátíme na kafe! Pokud se chcete o tomto místě dozvědět víc, mrkněte na jejich Instagram @cathedral_cafe a nově zprovozněné webové stránky.

Zatím se mějte moc krááásně a ahooooj <3


VÝHODY:
  
      
   
 
Holky ze Zážitky na 4

Žádné komentáře:

Okomentovat