sobota 27. února 2021

Recenze: Bistro Sweet and Pepper Days

Zdravíčko. 😁🙋

I v dnešní době máme pro vás novou recenzi. Dokonce aktuální! Tentokrát se jedná o Bistro Sweet and Pepper Days.

Původně jsme se chtěly zastavit v Bistro Café Laskavá, ale tam mají zavřeno. Tak jsme zaskočily o kavárnu vedle. Aktuální otevírací doba je pondělí - pátek od 9:00 do 20:00 a sobota + neděle od 9:00 do 16:00. Najdete ji na adrese Anglická 390/19, 120 00, Praha 2 Vinohrady. Nejlépe se tam dostanete ze zastávky I. P. Pavlova a pak šup šup pěšky🚶‍♀️. Co nás však velmi zaujalo, je jejich měnící se nabídka. Teď zrovna frčí britsko-americké menu. 🤤

Interiér podniku byl naprosto strhující i přesto, že v podniku byly odstraněný místa k sezení. (Protože pandemie a pouze take away). Každopádně velký barový pult naleznete hned naproti vchodu. Spolu s tím i vitrínu se zákusky, cedule s nabídkou, nádherný kávovar a hlavně mnoho květin a zboží v poličkách k prodeji, jako například macrame výrobky, ale i jiné. Nás naprosto ohromily květiny, světýlka nad barem a velká okna podniku (u kterých si představujeme sedět a koukat se na procházející kolemjdoucí). Podobně jako ve vedlejším podniku - bistru Laskavá (který v této době je uzavřen a neměl otevřeno ani okénko), nás tento podnik baví svou hravostí, světelností a rozhodně životem v podobě rostlinek všude kolem. Za nás velký palec nahoru a už se moc moc těšíme, až sem vyrazíme na jednu z jejich výborných snídaní, které často obměňují.


Interiéru dáváme 5 hvězd z 5. Už jen za ty úžasný hrnky. Achjo, jak moc si přejme si tam sednout a vychutnat si kávu z těchto hrníčků v jejich prostorech.

Obsluhu bohužel moc chválit tady nemůžeme... Zřejmě bylo hodně objednávek pro rozvoz a dlouho trvalo než paní začala připravovat kávu pro nás 🙈. Pomalé bylo i placení a celkově tu na Veru a Eli nenechali příjemný dojem🤷. Jíťa byla vevnitř sama, jelikož jsou vevnitř povolené jen dvě osoby. Paní ji ochotně odpověděla na otázky ohledně velikostí kelímku k různým nápojům. Během přípravy odpovídala kolegyním ohledně objednávek, kterých jak již bylo zmíněno, bylo evidentně plno. Po dokončení kávy dokonce poukázala na víčka, míchátka a cukr.

Obsluhu hodnotíme 3,5 hvězdami z 5. 🤔

Z nápojů jsme zvolily 2x cappuccino 59,- (Jíťa a Verů). Za Verů byl nápoj akorát vřelý, s náznakem latte artu, ale hlavně s naprosto úžasnou chutí. Čtvrt lžičky cukru, který v dózičce vyzbyl, nebyl ani potřeba. Nápoj nebyl hořký, naopak, spíše jemný a lahodný. A cena 59,- korun naprosto vyhovující.



Eli si po dlouhé době dala Flat white s ovesným mlékem (75 + 5,-) a byla spokojená. Káva byla akorát hořká, a v kombinaci s jemnou ovesnou pěnou chutnala naprosto skvěle.


Pití dáváme 5🌟.

Z jídel jsme bohužel nic neochutnaly. Těšíme až nám otevřou naplno a to tam potom jsme jako na koni!

Jídlo tedy nehodnotíme.

Celkově dáváme podniku 4,5 hvězd z 5. Ta obsluha by se mohla trochu zlepšit.

Co vy a tento podnik? Znáte? Chodíte sem rádi? Dějte nám vědět do komentářů.

Sledovat je můžete na Instagramu nebo na jejich oficiálních stránkách.

Od nás je to dnes vše. Mějte se krásně a zase příště ahoj.

VÝHODY:
  
      
   
 
Holky ze Zážitky na 4

Žádné komentáře:

Okomentovat