sobota 22. května 2021

Recenze: Kávový magnát Strašnice


Ahoj všichni a krásnou sobotu. Dnes se spolu vydáme do podniku trochu dál od centra. Kdybyste totiž náhodou měli sem cestu, zjistíte, že i tady mají opravdu skvělý kavárenský podnik, kam je možné zajít na kávu a něco sladkého. V příznivější době třeba i na snídani, kterou si vychutnáte na místě.

Řeč je o podniku Kávový magnát ve Strašnicích. Najdete ho na adrese Starostrašnická 151/36, 100 00 Strašnice. Cca 5 minutek chůze od metra Strašnice. Otevřeno tu mají v pracovním týdnu už od 7 ranní do 8 večerní. O víkendu pouze v sobotu od 10 ráno do 8 večer. Takže všechny ranní ptáčata v okolí Strašnic, vzhůru na kafe!

V nabídce, jak už píšeme výše najdete mnoho a hlavně v dobré cenové hladině.

Interiér nás hned zaujal, škoda že zatím si nemůžeme nikde sednout a užít si krásnou kavárenskou atmosféru.. Je tu dost míst k sezení, minimalistický interiér a kytky a stylová dřevěná police s knihami. Židličky nebo spíš taková křesílka vypadaly pohodlně a rozhodně se sem musíme vrátit. Při vstupu je hned velký bar, vlevo lednice se sendviče a vpravo byly sladké dobroty. Pěkně to mají zařízené pro dnešní takeaway koncept, člověk se tu nemačká jeden na druhého.

Interiéru dáváme 5 hvězd z 5.

Obsluha v tomto podniku byla pozitivně naladěna a hned po ránu nám zvedla náladu. I přes drobné zmatky v objednávkách proběhlo vše hladce.


Hodnotíme tedy jen kladně a dáváme 5 hvězd z 5. Protože přístup k zákazníkovi dělá nejvíce.

2x Cappuccino 55,- bylo výborné! Latte art povedený, cena naprosto příznivá k šálku. Za Verů top.

Cappuccino bylo dobré, nebylo ani potřeba cukru. Krásně teplé, člověk si ani nespálil jazyk. Takže není žádná překážka se sem znovu vrátit. (Foto v úvodu)

Flat white 65 ,- + 10,- rostlinné mléko
Opravdu výborný Flat White, Eli tu nebyla poprvé, tak už věděla, že zůstane spokojená ;)

Kávě dáváme 5 hvězdy z 5.

Croissant - šunka sýr 49,-. Byl větší než v klasickém supermarketu nebo třeba v Ječmínku, taková 1 a půl porce. Opravdu hodne moc šunky a sýru. K tomu plno salátu a plátků okurky a rajčat. Jen pomazánkivé máslo, či co to bylo, mělo kyselejší příchuť, což trochu kazilo celý mňam dojem. (4,5*)

Croissant Classic - 29,- byl dost velký a hodně křupavý. Taková dobrá svačinka ke kávě.


Buchta povidlová 2x - 1x 29,- jakože pardón, ale buchta za 29,- kde jí seženete. Nejen tedy naprosto skvělá cena, ale hlavně plná povidel a perfektní chuť. Lehce pocukrované. Prostě mňam. Obsluhu sice trochu zarazilo, že chce Verů, dvě. Ale byl hlad a rozhodně chybu neudělala.

Jídlo od nás má 5 hvězd z 5.

Celkově dáváme podniku 5 hvězd z 5.

A jsme u konce recenze. Co vy a tato kavárna? Znáte, navštěvujete? A co si tu dáváte nejraději?

Odkazy na Facebookovou stránku zde a na Instagram @kavovymagnatstrasnice.

My se na vás budeme těšit zase příště.

Holky ze Zážitky na 4

VÝHODY:
  
       
   
 

Žádné komentáře:

Okomentovat